Brussels Marriott Hotel – Brussel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Brussel kan være en av verdens verste byer når det gjelder trafikk. Normalt sett, er det enkleste og billigste å ta toget fra flyplassen til sentrum. I mitt tilfelle var jeg i ett møte langt ut på landsbygda, slik at jeg fant en ku og en taxi, men ikke ett tog. Og det kostet meg dyrt, både i tid og penger. Etter å ha brukt 90 minutter og 46 Euro på å kjøre 9 kilometer i komplett gridlock, bestemte jeg meg for å hoppe ut av taxien og hoppe på t-banen 2 stopp. Om ikke, hadde jeg nesten sittet der enda.

Brussel Marriott ligger midt i smørøyet og kun 10 minutters spasertur til Centraal stasjon der toget tar deg til og fra flyplassen på 20 minutter. Bygget er ett gammelt, ærverdig bygg, men det som møter deg er McDonalds som opptar hele førsteetasjen til hotellet. Helt bakerst, rundt hjørnet ligger inngangen.

Jeg ble mottatt av en hyggelig, ung mann som ønsket meg hjertelig velkommen. Han kunne fortelle at hotellet hadde en Clublounge i første etasje og at jeg hadde tilgang til denne loungen og gratis internett som statuskunde hos Marriott.

Jeg var blitt oppgradert til ett King Bed room i øverste etasje.

Tok heisen opp og ble møtt av ett ganske så standard rom, men helt nyoppusset

DSC00006

DSC00007

Ganske så kompakt rom og litt merkelig lugarlignende vindu

DSC00009

Badet var standard Marriott, men med Aromatherapy amenities, ett billig brand som funker.

DSC00002

DSC00003

DSC00004

Det var ikke noe gratis vann på rommet, jeg ble henvist til loungen som tilbød dette hele døgnet. Minibaren var tom og det eneste vannet var en flaske Evian som kostet 5 Euro.

DSC00012

DSC00011

Jeg tok meg en spasertur og tok en kjapp matbit før jeg tok kvelden tidlig. De hadde en hel haug TV kanaler på eiendommen, mange på engelsk

Sengen var komfortabelt og lydisolasjonen var perfekt. Jeg sjekket ikke ut Clubloungen grunnet tidlig avreise

Konklusjon:

Flott hotell med god beliggenhet som er hakket over middelklasse. En god Marriottkunde vil lett kjenne seg igjen.

Karakter 7 av 10

Quickfacts:

Lokasjon: I Brussel sentrum, 10 minutter spasertur fra Centraal
Rompris: 169 Euro
Bonuspoeng opptjent / program: 2866 Ritz Carlton Rewardspoeng, Ritz Carlton Gold status
Hjemmeside: Brussels Marriott Hotel
Fordeler: Nyoppusset, beliggenhet. Gode senger
Ulemper: Små rom, ikke vann på rommet

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *