Nå får du CashPoints med Storytel og Norwegian Reward!

Storytel kampanje med CashPoints fra Norwegian Reward

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Foretrekker du lydbøker eller e-bøker når du er på reise heller enn å drasse rundt på kilovis med papir? Da bør du sjekke ut det nye tilbudet fra Storytel og Norwegian Reward. Nå kan du nemlig strømme lydbøker direkte til mobilen og samtidig tjene CashPoints til neste tur!

Storytel er en abonnementsbasert strømmetjeneste for lydbøker og e-bøker, startet opp i 2005 av Jonas Tellander og Jon Hauksson. Her får du tilgang til mer enn 120 000 lydbøker og e-bøker direkte til mobilen. Med appen kan du laste ned så mange bøker du vil offline, og det er lett å veksle mellom lytting og lesing.

Tjen 10% CashPoints hver måned

Bestiller du abonnement på Storytel gjennom Norwegian Reward får 10% av abonnementsprisen tilbake i form av CashPoints hver måned. CashPoints du opptjener kan brukes til å betale for flybilletter hos flyselskapet Norwegian.

Snart vil passasjerer som reiser på Norwegians ruter i Europa også få tilgang til et utvalg av Storytel lydbøker og e-bøker gjennom Norwegians WiFi-portal om bord.

– Vi arbeider hele tiden for å gjøre reisen mer behagelig for våre passasjerer. Med Storytel tar vi et stort skritt videre ved å tilby et utvalg av lydbøker og e-bøker om bord på våre flygninger i Europa. Det er også viktig for oss at medlemmer av Norwegian Reward nå kan spare penger på sin neste flyreise når de abonnerer på Storytel, sier Brede Huser, Chief Sales and Marketing Officer i Norwegian.

14 dagers gratis prøveperiode

Abonnement hos Storytel koster fra kr. 199,- per måned. Som ny bruker får du 14 dagers gratis prøveperiode før du behøver å betale, så det er ingen grunn til å ikke prøve denne tjenesten.

Storytel app for Android og iPhone
Storytel kan brukes med både iPhone og Android-telefoner, og kan også brukes med Windows PC-er og nettbrett. Foto: Storytel. 

Husk å registrer deg gjennom Norwegian Reward, så tjener du samtidig CashPoints til din neste flytur.

Du finner mer informasjon om tilbudet på Norwegian Reward sin nettside.

Norwegian Reward

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians prisbelønnede lojalitetsprogram. CashPoints du tjener kan brukes på alle Norwegians flygninger hvor som helst i verden. Du tjener CashPoints hver gang du flyr, og på hotellopphold, leiebil og mange andre tjenester fra Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Er du ikke medlem enda, er det raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *