Turkish Airlines lanserer ny rute til Mexico City og Cancun

Cancun

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Turkish Airlines lanserer i august i år sin første rute til Mexico. Ruten vil være en triangelrute som går fra Istanbul til Mexico City og Cancun.

Turkish Airlines nye rute til Mexico vil ha tre ukentlige avganger og hele ruten vil ha rutenummer TK181. Dette vil være den første ruten som betjenes av selskapets nye Boeing 787-9 Dreamliner og dermed også den første ruten med Turkish Airlines nye business class.

Nye Tukish Airlines Business Class
Nye Tukish Airlines Business Class. Foto: Australian Business Traveler

Nytt globalt luftfartsknutepunkt

Den nye ruten vil gå fra Turkish Airlines nye hjemmebase på Istanbul Lufthavn. Flyplassen har ambisjon om å bli verdens største når den står helt ferdig. Den nyåpnede flyplassen forventes å bli et knutepunkt med kapasitet til 200 millioner passasjerer i året og vil spille en viktig rolle for Tyrkias posisjon innen global luftfart.

– Vi er svært glade for å kunne annonsere vår første rute til Mexico, sier Ahmet Olmustur, markedsdirektør i Turkish Airlies. – Som Tyrkias nasjonale flyselskap ser vi hele tiden etter muligheter for å utvide nettverket vårt og levere kvalitet og service til enda flere passasjerer. Mexico er et land som har vært på radaren vår en god stund allerede og den nye ruten er en viktig milepæl for oss.

Første avgang med den nye ruten vil være 21. august og billetter er tilgjengelig fra og med i dag.

Forsidefoto: Mariamichelle / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *