Tjen CashPoints på legebesøk med Norwegian Reward og Dr. Dropin

Tjen CashPoints med Norwegian Reward og Dr. Dropin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ivrige bonusjegere jakter hele tiden på nye muligheter til å tjene bonuspoeng. Mange leverandører av produkter og tjenester har oppdaget dette, og det dukker stadig opp flere steder hvor du kan tjene bonuspoeng når du gjør en handel. Nå kan du også tjene CashPoints på legebesøk med Dr. Dropin og Norwegian Reward!

Dr. Dropin er et privat alternativ til fastlegen, med lange åpningstider, time på dagen og fast lav pris. Med Dr.Dropin kan du raskt møte legen, enten ved videobesøk på mobilen eller i en av deres klinikker i Oslo, Asker eller Bergen. Er du medlem av Norwegian Reward kan du nå tjene CashPoints på både videobesøk og besøk i klinikk.

Dr. Dropin Trekanten Senter, Asker
Dr. Dropins klinikk ved Trekanten Senter i Asker

Tjen CashPoints med Norwegian Reward og Dr. Dropin

Som ny kunde får du 150 CashPoints ved første videolegetime på mobil, og 150 CashPoints på første legetime i en av klinikkene i Oslo, Asker eller Bergen.

  • 150 CashPoints ved første videobesøk
  • 150 CashPoints første gang du besøker klinikken
  • 4 % CashPoints på alle videre besøk i klinikk og på video

CashPoints vil bli overført til din konto innen 7 dager etter konsultasjonen.

Du kan lese mer om tilbudet og booke fra Norwegian Reward sin hjemmeside.

Norwegian Reward

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians prisbelønnede lojalitetsprogram. CashPoints du tjener kan brukes på alle Norwegians flygninger hvor som helst i verden. Du tjener CashPoints hver gang du flyr, og på hotellopphold, leiebil og mange andre tjenester fra Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Er du ikke medlem enda, er det raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *