Nordic Choice åpner sitt første hotell i Halden med Clarion Collection Hotel Park Halden

Clarion Collection Park Halden

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mandag 1. oktober åpnet Clarion Collection Hotel Park Halden dørene. Dette er hotellkjeden Nordic Choice Hotels sitt aller første hotell i Halden.

Clarion Collection Hotel Park Halden er et hotell med lang historie bevart i veggene. Hotellet har hatt flere tidligere drivere og har siden 2015 vært drevet av Thon Hotes. Hotellet har en sentral beliggenhet like utenfor sentrum av byen, med gangavstand til byens severdigheter, shopping og uteliv.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Hotellet har 64 moderne og komfortable rom og suiter, alle med eget bad med dusj/wc, komfortable Dux senger, TV og telefon. Clarion Collection Hotel Park Halden tilbyr også gode parkeringsmuligheter, treningsrom, badstue og konferanselokaler.

Afternoon sweets, samt et fullverdig kveldsmåltid med suppe, salat og varmrett er også inkludert i romprisen.

Rett ved grensen mellom Sverige og Norge

Hotellet byr også på gode møte- og konferansefasiliteter med kapasitet på opptil 150 personer i sin største konferansesal. Fra hotellet er det nærhet til Høgskolen i Østfold, og ikke minst kjente Fredriksten festning som troner høyt over byen.

– Vi er både glade og stolte over å ytterligere forsterke vår posisjon i Norge med dette flotte hotellet. En fantastisk destinasjon som Halden, har nå et like fantastisk hotell til å huse alle som vil ta turen til byen. Dessuten ligger Hotellet rett ved grensen mellom Sverige og Norge, noe som er ekstra spesielt for meg som er svensk, sier kjededirektør Clarion Collection Hotel, Richard Svartvik.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Du kan lese mer om Nordic Choice Hotels i arkivet vårt.

Foto: Nordic Choice Hotels 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *