Ny Connecting Partner i Star Alliance

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På en seremoni i Shanghai i dag, har Star Alliance og Juneyao Airlines formelt inngått et strategisk partnerskap. Avtalen gjør det Shanghai baserte flyselskapet til en «Connecting Partner» av Star Alliance i løpet av 2017.

Under Alliansens innovative partnerkonsept , vil flyselskapet snart begynne å tilby tjenester som mulighet for gjennom sjekking av baggasje, bruk av lounger på tvers og andre fordeler forbeholdt passasjerer som reiser på gjennomgående ruter med Star Alliance selskaper.

«Juneyao Airlines er et fantastisk tillegg til vårt nettverket i Kina og spesielt i Shanghai området», «Takket være Juneyao voksende rekkevidde, vil våre passasjerer nyte et bredt utvalg av flyforbindelser gjennom vår fremtidige partner. Både til rekke kinesiske, og flere internasjonale destinasjoner.»

Mark Schwab, Administrerende direktør i Star Alliance

Stor i Shanghai

I dag er så mange som 17 Star Alliance flyselskaper representert på ruter inn og ut av Shanghai. Dette inkluderer flyplassene Pudong International og Hongqiao International, som begge er tjent med Juneyao Airlines. Med en flåte på 56 flyr Juneyao Airlines mer enn 1.700 ukentlige avganger til 69 destinasjoner i åtte land og regioner.

Juneau Airlines Connecting Partner

Connecting Partner

Connecting Partner modellen er utformet slik at flyselskapene til å koble seg til Star Alliance-nettverket uten å bli et fullverdig medlem. For kundene gir dette tilgang til flere reisemuligheter utover dagens 1300 flyplasser betjent av Alliansens 28 medlems selskaper. Connecting Partners er nøye utvalgt og må forholde seg til de høye standardene som kreves av Alliansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *