Copenhagen (CPH) best i verden på nye flyruter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskaper fra hele verden har for fjerde år på rad stemt Københavns lufthavn Kastrup, som verdens beste flyplass når det gjelder å utvikle nye ruter. Det skjedde i mandag på luftfarts konferanse World Routes i Kinesiske Chengdu.

Kastrup lufthavn er for fjerde året på rad valgt som en av verdens beste på rute-utvikling. Det skjedde på verdens største luftfarts konferanse World Routes Chengdu i Kina – hvor flyselskaper fra hele verden valgte CPH som en av verdens beste flyplasser for rute utvikling i kategorien «Flyplasser med mellom 20 og 50 millioner passasjerer «.

Anerkjennelse og lovord

Topplasseringen for det danske teamet av rute utviklere med Morten Mortensen i spissen, fikk anerkjennelse  mandag ettermiddag dansk tid. Og han understreker at anerkjennelsen av CPH er viktig for rute utviklings arbeidet.

«Hvert flyselskap skaper tilgjengelighet, vekst og arbeidsplasser i Danmark. Her er godt samarbeid med flyselskapene avgjørende. Og det er nettopp flyselskapene, som nok en gang har satt oss i verdenstoppen når det gjelder rute utvikling »

Morten Mortensen, Director Route Development – CPH

Kilde: CPH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *