Cruise: RCCL Weekend salg cruise i Karibien

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bestill cruise med ett av verdens 3 største cruiseskip og få 100 USD i lommepenger til bruk ombord og opp til 40% rabatt! 

Karibien er for mange selve paradis på jord. Alt du har sett på postkort er sant. Et cruise i Karibien er en fantastisk ferie med uttalige opplevelser, innbydende strender, glitrende blått hav og palmesus. Svøm med rokker på Grand Cayman, utforsk El Yunique Rain Forest i Puerto Rico og mayaruinene på Cozumel eller du kan bare koble helt av på Bahamas kritthvite strender. På cruise våkner du til et nytt sted nesten hver dag. Reis fra Miami, Fort Lauderdale, Orlando eller Puerto Rico og opplev det det beste av Karibien. Ombord står aktivitetene i kø; Zip-Line, klatrevegg og minigolf er bare noen av mulighetene. Du kan selvsagt ligge flat på en solseng med en bok også – valget er ditt.

Oasis klassen skip © Royal Caribbean Cruise Lines
Oasis klasse skip © Royal Caribbean Cruise Lines

 

Kampanjen gjelder per lugar ved bestilling av balkonglugar eller bedre. Tilbudet gjelder på seilinger med Oasis of the Seas, Allure of the Seas og Harmony of the Seas i perioden 20. november 2016 – 31 mars 2017. 

Oasis klassen – RCCL

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Velkommen ombord på verdens største cruiseskip! Banebrytende design og innovative løsninger, fullpakket med opplevelser for alle aldersgrupper. Skipene byr på syv bydeler med i alt syv temaområder. Noe av tilbudet ombord er Central Park, Boardwalk®, Aquatheater og den første karusellen som finnes til havs!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *