Dagens kalendergaver 14 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Og så var det bare 10 dager igjen til jul. Det vil si fortsatt mange dager igjen og massevis av muligheter til å gjøre et kupp!

SAS tilbyr ekstra poeng til de som vil kjøpe leker på nett idag:

Luke 14-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en reise med Swiss til byen som er rett svar på dagens konkurranse, samt inngang til OSL lounge på Oslo lufthavn før avreise. Oppgaven bør være overkommelig for de fleste, da det ikke finnes mange i byer i verden som har en slik spesiell fontene. Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Qatar Airways og byr på reisegavekort på flybilletter med Qatar til en verdi av kr 5.000,-.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvor mange destinasjoner flyr Qatar Airways til , og det gis 3 alternativer.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis weekend overnatting for 2 om du kan fortelle hva First Hotellet som ligger inntil Aalborg Congress og Kultursenter heter. Det gis 3 alternativer.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hvor sommer-OL i 2012 ble arrangert. Man får 3 alternativer til hjelp. Veldig vanskelig i dag det, alså.

Føler du at vinnersjansene dine er dårlige i julekalenderne, kan du jo alltids satse på Lotto i kveld i stedet. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *