Dagens kalendergaver 15 Desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Søndager kan være fint til å bruke litt tid på internett for å lete etter gode tilbud. Her skal du få noen tips på julekalenderfronten.

SAS tilbyr deg i dag tredobbelte poeng om du reiser med dem til USA:

Luke 15-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en reise med Aire France til byen som er rett svar på dagens konkurranse, samt middag for 2 på Le Grand Comptoir på Oslo lufthavn før avreise.  Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Austrian Airlines og byr på en flunkende ny iPad.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvilken allianse Austrian Airlines er med i, og det gis 3 alternativer.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis weekend overnatting for 2 om du kan fortelle hvilket First Hotelli København som regnes som det eldste overnattingsstedet. Det gis 3 alternativer.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hvilket år Roald Amundsen nådde sydpolen. Man får 3 alternativer til hjelp.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til! Og husk nå å få tent det tredje lyset også i dag. Det er tross alt 3 søndag i advent allerede!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *