Dagens kalendergaver 16. desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ny uke, nye gevinster. Her er dagens kalender muligheter:

SAS tilbyr i dag tredoble poeng hvis man tegner et abonnement på The Economist i dag:

Luke 16-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en reise med KLM til byen som er rett svar på dagens konkurranse, samt inngang til OSL Lounge på Oslo lufthavn før avreise.  Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Scandorama og byr på et reisegavekort fra Scandorama til en verdi av kr 2.000,- samt et årsabonnement på magasinet Reiselyst.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvilken av skinkene i de 3 alternativene som gis er italiensk?

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis  overnatting for 2 om du kan fortelle hvilket jubileum First Hotels feiret i år. Det gis 3 alternativer og en link for å finne svaret.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle i hvilket land kan man bade i den blå lagune. Man får 3 alternativer til hjelp.

Har du vunnet noe enda? Gå gjerne inn på vårt forum og fortell oss om det.

Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *