Finnair bekrefter Fully-flat business class ferdig utrullet høsten 2014

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair bekrefter at de arbeider videre på å få den resterende del av deres langdistanse fly av typen A330/A340 implementert med deres nye fully-flat business class seter senest i høsten 2014.

Dette er interessant for folk i Skandinavia, men også for det britiske markedet, da de i deres nye setup i business class har en tredjedel av setene som solo seter. Med dette menes at man ikke sitter ved siden av noen, slik som vi kjenner det fra mange andre selskaper som fx. SAS‘ nåværende eller British Airways nyeste Business Class. Selve privatsfæren, som dette setup tilbyder, er noe som British Airways kun tilbyr på First class og at det derfor kan være lokkende. Dessuten kan vi legge til det faktum at der er gode lounge forhold i Helsinki innen man flyr videre til en af de 13 destinasjoner som Finnair flyr til i Asia. Eksempelvis tar en tur fra UK til Tokyo 11t45m og fra Helsinki er det kun 9t45m.

Setene er fra Zodiac Seats UK Vantage og kan bli til en 200 cm fully-flat seng med en skulderbredde på 58 cm.

AY2

Det gode ved dette setup er at 90% af alle setene har direkte adgang til gangen og derfor skal man ikke passere en annen. I tillegg er det Finnairs Marimekko design som gir lit mere kulør og blant andet behagelig sengetøy.

AY3

Se mere på Finnairs hjemmeside her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *