Dagens kalendergaver 18 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Under en uke igjen til jul nå, og har du ikke vunnet noe, eller benyttet noen gode tilbud enda, skal du se at det er nye muligheter i dag.

SAS byr på gode tilbud både i pris og med ekstra poeng for hotellovernattinger i Stockholm idag.

Luke18-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en reise med Lufthansa til byen som er rett svar på dagens konkurranse, samt inngang til OSL Lounge på Oslo lufthavn før avreise.  Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med KLM og byr på flybilletter til Amsterdam for to personer.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvor mange destinasjoner KLM – Air France flyr til. 3 alternative antall oppgis.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis  overnatting for 2 om du kan fortelle på hvilket First Hotels du kan kombinere byliv og shopping med å stå på ski i fjellet. Det gis 3 alternativer og en link for å finne svaret.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hvis du flyr til flyplassen Suvarnabhumi, hvilken by har du kommet til da? Man får 3 alternativer til hjelp.

Blir det ikke noen gevinst på dette, er det jo heldigvis også Viking Lotto trekning i kveld! Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *