Norwegian skal fly Bergensere til New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian slo i dag på stortromma og inviterte Borgermesteren i Bergen og en rekke andre prominente personer til lansering av nye ruter. Spekulasjonene i forkant av lanseringen spant rundt nye ruter til syd-Europa og langdistanse til fjerne strøk. Fasiten ble noe midt i mellom. Norwegian lanserer nye ruter til Praha(gjenåpning), New York, og Reykjavik.

Norwegian vil fly ukentlig mellom Bergen lufthavn Flesland (BGO) og New York (JFK), på lørdager. Avgang fra BGO er klokken 18.20, med ankomst JFK klokken 20.05 lokal tid. Avgang fra JFK er fredager klokken 21.30, med ankomst BGO klokken 10.35 påfølgende dag. Første flygning fra Bergen er lørdag 3. mai.

Norwegian vil også fly to ganger i uka mellom Bergen og Reykjavik. I perioden 31. mars til 21. juni og 17. august til 25. oktober flys ruta på mandag og fredag. I perioden 22. juni til 16. august er det avgang på onsdag og lørdag.

Norwegian har også annonsert at de relanserer Bergen – Praha. Avgangene vil flys torsdag og søndag i perioden 3.april til 25. oktober.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *