Dagens kalendergaver 20 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Desemberdatoene er allerede kommet opp på tjuetallet, og det kan bare bety at julen nærmer seg.

SAS tilbyr billige billetter til Berlin, Frankfurt og Dublin i sin julekalender i dag:

Luke 20-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er gavekort med Nazar på kr 5 000,- , samt inngang til OSL Lounge på Oslo lufthavn før avreise.  Og det gis som vanlig 3 alternativer, dog må jeg si at det var litt vanskeligere i dag enn det har vært tidligere.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med MSC Cruises og byr pået reisegavekort fra MSC Cruises til en verdi av kr 2.000,- + et årsabonnement på magasinet Reiselyst + 1 stk Angry Birds minihøyttaler.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hva heter MSC Cruises skip som seilte sin jomfrutur i år?. 3 alternative skipsnavn oppgis.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis  overnatting for 2 om du kan fortelle hva som er spesielt med First Hotels nye kart søke funksjon. Det gis 3 alternativer og en link for å finne svaret.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle til hvilken by flyr du enklest med Norwegian hvis du vil på skiferie i Østerrike? Man får 3 alternativer til hjelp og bare ett av dem ligger i Østerrike. Peanuts!!

Så da er det bare å kjøre på! Ellers kan det jo tenkes at noen er heldig på andre måter på Fredda’n i stedet!  😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *