Eksklusiv sniktitt på American Airlines nye Airbus A321T

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bonusfeber.no er de første i Skandinavia til å presentere det nye premium-produktet til American Airlines. Dette er snakk om flytypen Airbus A321T (hvor T står for «Transcontinental»). Flytypen skal settes inn mellom New York og Los Angeles, og mellom New York og San Francisco. Første flyvning er Los Angeles – New York 07. januar, og det vil bli hele fem daglige avganger. Dette er gode nyheter for folk som skal mellom USAs vestkyst og Europa, og ønsker å stoppe over i New York på veien.

Dette flyet opererer med tre klasser, hvilket ikke er vanlig på disse små «narrow body» flytypene. De tre klassene i seg selv er ikke så oppsiktsvekkende, men det er kvaliteten på produktet som tilbys. American Airlines setter en ny standard for transkontinentale flyvninger med disse flyene. Det tilbys 10 seter i First Class, 20 seter i Business Class og 72 seter i Economy (hvorav de 36 fremste har noe større avstand mellom setene). Foruten setenene i First Class, kan også setene i Busniness Class legges helt flatt, og gjøres om til seng.

Våre amerikanske kolleger i Boardingarea.com har tatt produktet nærmere i øyesyn, og har tatt disse bildene som Bonusfeber.no har fått lov til å dele.

Economy Class

Y2

 

Y3

Y1

 

Y4

Y5

Business Class

C1

C2

C3

 

First Class

F1

F2

F3

F4

Alt i alt ser dette ut til å være et fantastisk produkt som jeg gleder meg til å prøve. Da var det bare å få bestilt seg en tur til USAs vestkyst!

Her er en video av det nye interiøret:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *