Dagens kalendergaver 21 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Så var det bare 3 dager igjen til jul. Vi har vel alle mange gjøremål som skal rekkes før man setter seg rundt festbordet på julaften. Men det finnes fortsatt julekalendere og her skal du få dagens tips og shortcuts.

SAS byr i dag på gode hotellmuligheter i Sverige:

Luke 21-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en reise med Norwegian til byen som er rett svar på dagens konkurranse, samt middag for 2 på Le Grand Comptoir på Oslo lufthavn før avreise.  Og det gis som vanlig 3 alternativer.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med SAS og byr på et Reisegavekort på flybilletter med SAS til en verdi av kr 3.000,- + årsabonnement på magasinet Reiselyst. I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvor mange timer før avgang innsjekkingen åpner hos SAS. 3 alternativer oppgis.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis  weekend overnatting for 2 om du kan fortelle hva First Hotel sitt slogan er?  Det gis 3 alternativer og en link for å finne svaret.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hvilken dato det er vintersolverv på i 2013? Man får 3 alternativer til hjelp.

Skulle man ikke ha flaks i dag heller, kan det jo tenkes at kveldens lottotrekning kan gi noen gevinster! Fortsatt God Lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *