Dagens kalendergaver 22 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag er det bittelille julaften, så vi må håpe at julekalenderne begynner å finne frem godsakene nå.

SAS lokker med tripple poeng til 3 feriedestinasjoner hvis du bestiller i dag:

Luke 22-1

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er et gavekort på 300 Euro fra Germanwings for reise til dagens reisemål samt inngang til OSL Lounge før avreise.  Og det gis som vanlig 3 alternativer, kanskje ikke så veldig vanskelig når bare ett av alternativene er tysk?

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Swiss og byr pået reisegavekort fra Swiss til Zürich eller Geneve.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er Hvilke destinasjoner flyr SWISS direkte til i vinter fra Oslo? 3 alternativer oppgis.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis weekend overnatting for 2 om du kan fortelle hvordan du finner de laveste prisene på First Hotels. Det gis 3 alternativer og en link for å finne svaret.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hvor Magnus Karlsen kommer fra? Man får 3 alternativer til hjelp.

Da er det bare to dager igjen å gjøre det på. Fortsatt God Julestrie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *