Dagens kalendergaver Lille Julaften

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dagen før dagen stresser vel alle rundt. Men når man er ferdig med stresset i ettermiddag, kan man jo sette seg ned foran PC’en med en liten portvin og studere dagens julekalendermuligheter.

SAS er frempå også i dag med et godt tilbud. London for 10 000 poeng i GO eller 25 000 poeng i First, ehh Plus mener jeg

Luke 23-2

Og de andre aktørene har også plenty å by på:

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er et en flyreise for to til dette reisemålet med Qatar Airways samt en middag for topå Le Grand Comptoir på OSL før avreise!  Og det gis som vanlig 3 alternativer, og i dag snakker vi pinøtts med tanke på det kjente hotellet som figurerer på bildet.

Ticket sin julekalender blir i dag presentert i samarbeid med Star Tour og byr på et et reisegavekort fra Star Tour til en verdi av kr 5.000,-.  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hva heter reiselivskonsernet Star Tour er en del av? 3 alternativer oppgis.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis overnatting for 2 om du kan fortelle hvor i Stockholm du finner First Hotel Reisen. Det gis 3 alternativer og en link for å finne svaret.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hvilket nr du ringer for å bestille hos ViaTours? Man får 3 alternativer til hjelp. Og sannelig legger de ikke på en link med et hint også!

Siste sjanse i morgen, dere! Stay tuned!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *