Singapore Marriott Hotel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Introduksjon
Singapore er rene godtebutikken når det gjelder eksklusive hotellkjeder, her finnes så godt som alt innen luksus: Mandarin Oriental, Hyatt, Westin, InterContinental er bare noen av godbitene. Utvalget er stort og valgets kvaler enda større, men denne gangen var det altså Singapore Marriott Hotel som skulle overværes. Singapore Marriott Hotel er et 5-stjerners hotell som ligger midt på hotell og shopping stripa Orchard Road. Hotellet huser 372 rom og 21 suiter fordelt på 30 etasjer i et ganske så karakteristisk og lett gjenkjennelig bygg. I tillegg finnes tilbud som blant annet svømmebasseng, spa avdeling, treningssenter, executive lounge og flere spisesteder. Med andre ord, her har du det som forventes av et 5-stjerners hotell.

Ankomst
Orchard Road er ikke lengre enn drøye 30 minutter og 20 Singapore dollar fra Changi Airport. Ved ankomst blir jeg møtt av to blide karer som åpner bildøren, ønsker velkommen og tar seg av bagasjen. Det er et herlig og myldrende liv utenfor hotellets inngangsparti. Trafikklarm fra travle Orchard Road, liv og røre på hotellets uteservering og en stekende sol, gjør at den asiatiske storby følelsen treffer en midt i fleisen. Helt topp! I lobbyen venter en velkomstdrink for å hjelpe til med utfylling av skjema. En liten strek i regningen var at kun ett av fire rom var klart ved ankomst, selv om vi sjekket inn så sent som klokken 17:30.

Rommet
Samtlige rom på hotellet ble renovert i 2012 og holder en fresh standard med en smakfull innredning, ikke mye plastikk eller bling å finne her. Rommet er av typen Premier Deluxe og fyller 34 kvadratmeter. Til venstre for inngangsdøren er det en romslig garderobe som inneholder safe, strykejern med brett og noen ekstra amenities. Til høyre finner du badet og rett fram inn i stuen er det en barløsning, en arbeidskrok og to store enkeltsenger i en twin layout. Det er ingenting å utsette på verken sengene eller festen av myke puter.

Premier Deluxe rom med twin layout
Premier Deluxe rom med twin layout
Arbeidskrok
Arbeidskrok

På motsatt side for sengene er det en barløsning med en 46″ tittekasse på veggen. Oppe på disken er det et utvalg av snacks og godsaker og et enkelt, men greit utvalg av drikke i minibaren. I tillegg er det gratis flaskevann som fylles på daglig samt opplegg for te og kaffe. Når det gjelder internet er det god wi-fi dekning over hele hotellet, men litt kronglete å logge seg på da man første gangen må velge en betalingsløsning som senere blir trukket fra rommets regning. Ved pulten i arbeidskroken er det og høyhastighetsnett på god gammal kabel. Dersom ønskelig kan man få levert aviser under døren hver morgen.

TV og barløsning
TV og barløsning
Diverse godsaker
Snacks og godsaker
Minibar
Minibaren kunne med fordel inneholdt litt mer snop for voksne
Nudler, kanskje det eneste som minner om hvilken verdensdel man er i?
Instant noodles

Badet er elegant utført i marmor med mye glass og detaljer i stål. Dusjen er enorm og har både vanlig dusjhode i tillegg til regnvannsdusj. En egen sminkekrok med krakk og opplyst speil til fruen har man, og på veggen henger to morgenkåper med tilhørende tøfler.

Marmor og detaljer i stål
Marmor, glass og detaljer i stål

Fasiliteter
Det skorter ikke på bespisning på Singapore Marriott. Hotellet byr på fem ulike spisesteder med hvert sitt konsept, fra kafeer og kaffebar i lobby, grill ved poolen til en hi-end kinesisk restaurant. Om dette ikke skulle holde mål tilbys selvfølgelig 24-7 roomservice med egen meny. Spør du meg er frokosten alene grunn nok til å stå opp ekstra tidlig om morgenen, dette er rett og slett en av de bedre frokostene jeg har sett! Dim sum i mange slag, miks din egen Pho-suppe, pannekake bar, egg- og omelettkokk, sydeuropeiske skinker og oster, ferske juicer, smoothies og en bråte mer. Prikken over i`en er selvsagt iskrem i bøtter og spann med 12 ulike typer topping.

En rett og slett legendarisk frokostservering
En rett og slett legendarisk frokostservering
Hvem vil ikke ha is med 12 typer strø klokken 09:00 om morningen?
Hvem er ikke klar for is med 12 typer topping klokken 09:00 om morgenen?

Av andre fasiliteter har hotellet et utendørs svømmebasseng og rekreasjonsområde i femte etasje. Her finner du og et velutstyrt treningsstudio, en fullverdig spa avdeling, to innendørs boblebad og badstue. Skulle du være innehaver av et Marriott Health Club medlemskap er du velkommen hit uten å måtte bo på hotellet. Av forretningsfasiliteter har hotellet hele 1752 kvadratmeter med møterom til disposisjon fordelt over 12 rom. Selveste Grand Ballroom kan huse opptil 600 mennesker.

Svømmebasseng og rekreasjon på femte etasje
Både sportslige og usportslige aktiviteter i femte etasje

Selv synes jeg ofte at fullservice hoteller fort kan bli noe upersonlige og at personalet omtrent går på tåhev rundt en. Men på tross av å være et hotell med en temmelig stiv stil, leverte gjengen på Singapore Marriott både en personlig og gjestfri service uten at det ble for mekanisk, og selvfølgelig med en varme og høflighet som bare asiatere kan.

 

 

Del gjerne dine erfaringer med Marriott Hotels i forumet vårt.

Oversikt

Fordeler

Nytt og fresht interiør. Sentral beliggenhet. Fantastisk frokost.

Ulemper

Rommene var ikke klare til tross for sen innsjekk. Kronglete løsning for wi-fi.

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUE4MONEY

Overall Rating

Konklusjon

Jeg tilbringte fem netter på Singapore Marriott og det var svært lite å sette fingeren på under oppholdet. Hotellet er ikke like spektakulært som for eksempel Marina Bay Sands, ei heller like ikonisk som Raffles Hotel, men dersom du foretrekker roligere omstendigheter litt lengre inn i gryta, er dette helt klart et hotell jeg kan anbefale til en overkommelig pris (fra 1950,-). Både rom og service holder høy standard, og hotellet har det som trengs for både et vellykket ferie- og forretningsopphold.

4.4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *