Dagens kalendergaver – 8 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er blitt søndag og fridag for de fleste! Da har man gjerne litt tid til overs til å lete etter gode kalendertilbud og konkurranser.

SAS byr på 10 000 Eurobonuspoeng dersom man bytter strømleverandør over til Fjordkraft:

Luke 8 2

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er fra Austrian Airlines (dog ikke spesifisert)

Også Stockholm Arlanda har sin egen julekalender. Den finner du her. «Dessverre» inneholder den ikke noe mer spennende enn noen tilbud fra flyplassens butikker.

Ticket sin julekalender er i dag i samarbeid med Apollo, og byr på et gavekort på reise med Apollo til en verdi av kr 5 000,-. I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvilket land Apollo er ekspert på og det gis 3 alternativer.

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle hvilket land juletreet har sitt opphav fra. Man får 3 alternativer til hjelp.

First Hotels sin julekalender kan du vinne et weekendopphold for 2 om du kan fortelle hva lojalitetsprogrammet til First hotels heter. Det gis 3 alternativer.

Da ønsker vi lykke til og ha en fortsatt fin adventssøndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *