Dagens kalendergaver 9 desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tida flyr og snart er det jul, men selv om det er mandag er det jo greit å sjekke opp hva slags scoop man kan gjøre på julekalenderfronten i dag.

I dagens luke hos SAS julekalender er det kjøp av forsikring som kan utløse et lite poengskred.

Luke 9 2

 

Oslo Lufthavn sin julekalender, byr som vanlig på konkurranse hvor man får 3 alternativer til å gjette hvor bildet er fra. Premien i dag er en flyreise med British Airways operated by Sun-Air, samt middag for 2 på Le Grand Comptoir på Oslo lufthavn før avreise. Det skal heller ikke så store geografiske kunnskaper for å klare å svare rett på dagens bilde!

Ticket sin julekalender blir i dag presentert av Royal Caribbean Cruiseline og byr på et gavekort på reise med RCCL til en verdi av kr 3 000,- + 1 stk hodetelefon fra AKG by Harman + et års abonnement på magasinet «Reiselyst».  I tillegg er du med i trekningen gavekort fra Ticket på 20 000 kr hvis du har svart rett på minst 3 luker i løpet av adventstiden. Spørsmålet som må besvares er hvor mange gjester som har reist på tur med RCCL og det gis 3 alternativer.

First Hotels sin julekalender kan du vinne en gratis overnatting for 2 om du kan fortelle hvor i København finalen i Eurovision Song Contest skal avholdes i 2014. Det gis 3 alternativer, og de er ikke mindre greie enn at de har lagt inn en link som leder deg direkte til rett svar. Blir jo nesten like lett som å rappe sukkertøy fra småunger her!

ViaTour sin julekalender byr idag på 3 reisegavekort a 1000 kr fra ViaTours, samt 2 billetter med Norwegian, inkl. gavekort på kr 3.000,- fra VIA Tours. For å sjanse til å vinne, må du kunne fortelle til hvilken amerikansk by du må reise til for å oppleve karnevalet «Mardi Gras». Man får 3 alternativer til hjelp.

Jernbaneverket har også sin egen julekalender. Der trekkes det hver dag ut et NSB reisegavekort på 300 kr, og hovedpremien er et reisegavekort til 1200 kr. Du må delta minst en gang for å være med i trekningen av hovedpremien. Dagens spørsmål er hvor NSB sin rute F1 går. Det gis 3 alternativer.

Vi tar også med en for de vininteresserte. Dagens luke på Vinofil sin julekalender byr på muligheten til å vinne et Temavinkurs på Grand Hotel til en verdi av 645 kr, og kan bli ditt hvis du kan fortelle hvilket land vinen Chateau Musar kommer fra. Det gis 4 alternativer.

Da ønskes det forøvrig en fortsatt god mandag! Husk at mandager egentlig er fine dager det også. De sliter bare med et litt dårlig rykte! Hoppsann!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *