Dagens reiserelaterte aprilspøker

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er DEN dagen i året igjen. 1. april. Dagen spøkefuglene kan briljere med gode og mindre heldige narrestreker. Vi har sett litt nærmere noe av de tøysesakene som har vært ute i reisebransjen i dag.

Vi klarte jo ikke å holde oss selv heller. Vi måtte bare. Mange husker vel saken vår i fjor om at EuroBonus Diamond medlemmene måtte ha et klistermerke på seg for å bli gjenkjent av personalet for å få en gratis drikke i SAS Go. Flere gikk på limpinnen på den. I år tøyset vi det til med at SAS kommer med et Platinum-nivå i EuroBonus. Dessverre bare sludder og vrøvl det også. De mest erfarne bonusjegere der ute tok den jo nokså raskt, mens andre var mer i tvil.

SAS meddelte på sine Facebook-sider at de i juli vil innføre temareiser på innenriks-flyvninger. Her vil reiser som normalt tar 40 minutter kunne vare opp til 6 timer. Hva med turen «Tinderangling»? Her flyr man forbi alle kjente norske isbreer og fjelltopper.

Widerøe på sin side, har gått ut med at nå er det forbudt å bruke snus ombord på deres hvite og grønne propellfly.

Reisesiden standby.dk kunne fortelle at SAS og Norwegian har inngått samarbeid hvor Norwegians Dreamlinere skal stå for langrutene for SAS. Andre steder  har vært noe i samme gate og hevdet noe av det samme, bare at de skulle slås sammen, og fra nå av hete Scandinavian Air Shuttle (SAS).

På sjøsiden kunne Stena Line melde om at de vil sette inn hurtigfergen Stena Carisma i rute mellom Sandefjord og Strømstad i konkurranse med Fjord Line og Color Line. Som de sier, seiler deres ferge dobbelt så fort som konkurrentene og kan gjøre dobbel så mange turer om dagen. Det medfører at passasjerer kan reise flere ganger om dagen og få med seg flere tollfrie kvoter i land hver dag.

Color Line har valgt å fortelle at nå tar de Color navnet sitt på alvor og vil male sine skip i alle regnbuens farger, og oppfordrer publikum til å foreslå farge til de forskjellige skipene. Først ut er Color Magic som vil få turkis farge i stedet for dagens blå.

Har du sett noen festlige aprilspøker i dag som omhandler reise, så del dem gjerne med oss i vårt forum som allerede er igang med å diskutere dette. Du finner tråden i vårt forum på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *