Dato for første flyvning med nye SAS Business Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har drevet litt detektivvirksomhet og funnet ut hvilken flyvning som blir den første med SAS sin nye Business Class-kabin.

Våre funn er basert på søk i setekartene til Expertflyer.com på forskjellige datoer. Disse setekartene viser konfigurasjonen på kabinen, som med SAS sin nåværende Business Class er 2-2-2 (altså 6 seter i bredden).

Som vi skriver i denne artikkelen vil de nye setene ha konfigurasjonen 1-2-1 (4 i bredden), og dette er altså hva vi har sett etter på Expertflyer.

Den første flyvningen hvor setekonfigurasjonen endrer seg fra 2-2-2 til 1-2-1 er ikke overraskende fra København til New York. Stockholm – New York følger etter noen uker senere.

Her er de første flyvningene med de nye setene:

København – New York: 1. februar 2015

SK ny C 1 feb

Stockholm – New York: 17. mars 2015

SK ny C ARN-EWR 17 March

Setekartet på disse datoene ser slik ut:

SK ny C 1 feb seat map

SK ny C 1 feb seat map legend
Forklaring til setekartet

Nordmenn må vente

Vi har søkt så langt frem det går, til og med 1. oktober, og det er ingen ny kabin i sikte for strekningen Oslo – New York. Heller ingen av de andre langrutene viser den nye kabinen frem til denne datoen.

Det er verd å poengtere at disse funnene ikke er noen eksakt vitenskap. Det er ingen garanti for at disse flyvningene vil ha den nye kabinen, siden flybytter og endringer i planene kan forekomme. Det er ihvertfall en god indikator og et nyttig verktøy for folk som ønsker å planlegge neste års reise til New York allerede nå.

Klikk her for å lese våre 7 teorier om de nye setene.

Bli med og diskutér denne saken i vårt forum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *