Gå for gull? Doble Tier Miles med Emirates Skywards

Emirates Skywards medlemskort

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Går du med planer om å bestille en eller flere reiser med Emirates de nærmeste dagene, har selskapet nå et helt greit tilbud som lar deg nå høyere nivå i Emirates Skywards raskere. Tilbudet passer imidlertid ikke for alle.

Det er ikke så ofte vi skriver om Emirates Skywards og skal vi være ærlig, så skyldes det kanskje at det av flere grunner ikke er verdens mest spennende lojalitetsprogram. Når det er sagt er det mange av våre lesere som flyr med Emirates og Skywards gir noen fordeler som absolutt er verdt å ta med seg allerede ved Silver-nivå.

Emirates Business Class Lounge
Allerede ved Silver-nivå i Emirates Skywards får du tilgang til Business Class Lounge og champagnebar i Dubai.

Akkurat nå er Emirates ute med en kampanje hvor du kan få dobbelt opp med Tier Miles dersom du bestiller reisen før 10. februar. Du har med andre ord ikke så lang tid på deg til å bestille, men reiseperioden er fram til 20. mai.

Du må registrere deg på denne siden for å ta del i tilbudet.

Nå status raskere, men ikke for alle

Tilbudet gjelder i utgangspunktet for alle reiseklasser med Emirates og deres samarbeidspartner Flydubai. Dessverre gjelder det, som tidligere når Emirates har hatt lignende kampanjer, bare for billettypene Flex og Flex Plus.

En tur/retur-reise fra Oslo til Dubai vil i økonomiklasse normalt gi deg hhv. 4 500 eller 6 000 Tier Miles for Flex og Flex Plus. Flyr du Business Class gir den samme reisen normalt 10 500 eller 11 400 Tier Miles. En enkelt reise til Dubai i Business Class Flex Plus vil med andre ord ta deg nesten til Silver-status med denne kampanjen.

Emirates Skywards medlemskort
Med denne kampanjen kan du nå nivået Gold i Emirates Skywards på en enkelt tur.

For lengre reiser er det enda mer å hente. Reiser du fra Oslo til Sydney via Dubai i Business Class får du normalt 38 500 eller 41 800 Tier Miles for Flex og Flex Plus. Det dobbelte av dette sikrer deg Gold-status som krever 50 000 Tier Miles, og tar deg faktisk et godt stykke på vei til Platinum-status som krever heler 150 000 Tier Miles.

Flyr du uansett på de dyrere billettypene fra Emirates er dette en god mulighet til å stige raskt i nivå. Flyr derimot på billigere billetter må du vurdere om det er verdt å betale litt ekstra for å sikre seg status.

Foto: Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *