Dubai Airports tar i bruk ny teknologi for å øke hastigheten ved boarding

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dubai Airports fortsetter å bruke teknologi for å forbedre service, samt øke kapasiteten som en del av sin DXB Plus program. Programmet er utviklet for å heve kapasiteten på Dubai International (DXB) til 118 millioner passasjerer innen 2023.

Den siste nyvinningen er et system som heter Intelligent Traffic System (ITS), som optimaliserer samordning av busser og som brukes til å transportere passasjerer fra Terminal 2 til boarding posisjonen til flyene.

«Dette er nok en nyvinning, hvor vi er først i verden i Dubai. Det er første gang denne teknologien har blitt implementert og brukes på denne måten»

Bryan Thompson, Senior Vice President – Development,  i Dubai Airports.

Dubai Airports garanterer

«Systemet er, og gir en fullt automatisert løsning for å koordinere buss planlegging, som igjen reduserer ventetiden for passasjerene.»

Det nye systemet øker effektiviteten. Ved å sikre at bussene er fullt utnyttet, og ved å øke gjennomsnittlig antall passasjerer per busstur fra 40 til over 60 .

Det reduserer antall bussturer med 20 prosent. Noe som igjen begrenser drivstoff forbruket og miljø-utslipp. Og det hindrer trafikk-kork  i rush periodene.

«DXB Plus tiltaket er i tråd med initiativet fra regjeringen og et bevis på at teknologien kan anvendes i flere deler av vår virksomhet. Primært for å forbedre passasjeropplevelsen, øke effektiviteten og hjelpe oss øke kapasiteten,» sa Thompson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *