EMIRATES: Få to hotell overnattinger i Dubai på kjøpet

overnattinger

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Frister det med litt sol og sommervarme? For å hjelpe de reiselystne å sparke i gang det nye året, lanserer Emirates en kampanje på Dubai-reiser. I en periode vil billetter kjøpt på emirates.com inkludere 2 overnattinger sentralt i Dubai.

Bestillinger kan gjøres fram til 29. januar, og gjelder reise mellom 1. februar og 31. mars. Hotellene i tilbudet inkluderer Rove Deira City Centre, Rove Healthcare City, Hotel Ibis Deira City Centre og Hotel Howard Johnson Bur Dubai.

– Dubai har sol hele året, shopping i verdensklasse, fantastiske strender og ikoniske bygninger som trekker reisende tilbake gang på gang. Enten det er ditt første besøk til Dubai eller en gjenvisitt, er det alltid noe nytt å utforske. Fra de nyeste fornøyelsesparker til de fineste restauranter. Denne kampanjen er så gunstig i seg selv at den gir enda et påskudd til å besøke Dubai. I tillegg til spennende opplevelser på bakken, verdsetter passasjerene også reisen om bord hos Emirates, med vår bransjeledende komfort og prisbelønte service fra våre kabinansatte, sier administrerende direktør i Emirates Norge, Terje Grue.

overnattinger
Dubai Legoland –

Nye attraksjoner

I Dubai har flere nye attraksjoner åpnet det siste året. Blant de nyeste «må-se-stedene» i den dynamiske byen finner vi Dubai Parks and Resorts som har tre temaparker: Bollywood Parks™ Dubai, MOTIONGATE™ Dubai, samt regionens første LEGOLAND® Park og LEGOLAND® Water Park. Hele området knyttes sammen av Riverland™ Dubai – en egen destinasjon med butikker og servering i hjertet av Dubai Parks and Resorts.

Videre til 150 byer i 80 land

Emirates hub i Dubai gir direkte forbindelse til over 150 byer i 80 land. Globetrottere kan utforske de nye destinasjonene som ble lansert i 2016: Cebu og Clark på Filippinene, Yinchuan og Zhengzhou i Kina, Yangon i Myanmar, Hanoi i Vietnam og Fort Lauderdale i USA.

Kabinansatte fra 135 nasjonaliteter som snakker over 60 språk står for Emirates enestående service om bord. Med flate senger i Business Class, verdens største skjerm på Economy Class med 13,3 tommer og mer enn 2500 kanaler med on-demand underholdning på den prisbelønte ice Digital Widescreen-systemet, leverer Emirates kvalitet og verdi for pengene.

Overnattinger  barna har fordeler

De som reiser med barn nyter godt av det omfattende familie-tilbudet. Dette gjelder prioritert ombordstigning på alle flyplasser, til spesielle barnemåltider, dedikert underholdning på ice, samt eksklusive leker og Lonely Planet aktivitetsposer ombord.
Emirates er det eneste flyselskapet som opererer en flåte med kun Airbus A380 og Boeing 777.

Gå til emirates.com for informasjon om hvordan du kan bestille flybilletter og en fullstendig liste over vilkår og betingelser for dette tilbudet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *