Dette er hotell-året hos søta-bror i Stockholm

stockholm

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Planlegger du å besøke Sverige i år, har du mange muligheter til å sove ekstra flott og godt. Vi viser deg hvor du kan innlosjeres på splitter nye overnattingssteder, enten du er ute etter ren luksus, kreative vibber eller et lite, særegent tilholdssted hvor du kan ta en pause fra hverdagen.

Choice-kjeden: At Six

23. mars i år åpner Petter Stordalen to nye livsstilshotell på Brunkebergstorg i sentrale Stockholm, hvorav det mest luksuriøse er At Six – skapt i samarbeid med det prisvinnende London-baserte designbyåret Universal Design Studio. Her vil Stordalen gi gjestene en unik opplevelse blant eksklusive møbler, materialer og armaturer, og en kunstsamling med spesialbestilte verk signert noen av samtidens største navn. Ambisjonen er å tilby en opplevelse som byr på både kunst, arkitektur og service i verdensklasse! Hotellet rommer 343 praktiske og luksuriøse hotellrom – deriblant over 40 små og store suiter, samt to etasjer med fellesarealer med plass til 1000 gjester. De besøkende vil også få tilgang til flere restauranter og barer, samt en gym- og velværeavdeling. Hotellet har allerede merket stor pågang fra nysgjerrige gjester, etter at New York Times nylig listet At Six som et av 17 hotell det er verdt å sjekke inn på i 2017.

Illustrasjonsbilde Reception AtSix – Stockholm

Choice-kjeden: Hobo

Ved siden av At Six åpner Stordalen enda et hotell: det kreative og lekne Hobo. Her har det Berlin-baserte designbyrået Studio Aisslinger skapt et moderne, urbant og helhetlig konsept, som både er funksjonelt og stilig. 70-tallsbygningen i funkisstil huser 201 hotellrom og to etasjer med fellesarealer. Stilen er ren og moderne, men krydret med en livlig hippie-touch,

– Å komme inn på et hotellrom og oppdage at sengen står midt i rommet – med gavlen mot døren, det er sånt som overrasker og skaper en kreativ og minneverdig atmosfære.

Werner Aisslinger, Grunnleggeren av Studio Aisslinger.

Videre vil hotellet bære preg av spennende lys- og lydteknikk. Blant annet kan gjestene produsere musikk med det Stockholm-baserte teknikkfirmaets Teenage Enineerings innovative Pocket Synth. Og på toppen av hotellet troner restauranten TAK, som skal friste med snacks, eksklusive retter og en herlig utsikt.

Scandic-kjeden: Downtown Camper by Scandic
Høsten 2017 slår Scandic opp dørene til en inspirerende base camp for urbane oppdagere. Hotellet Downtown Camper blir også å finne på Brunkebergstorg midt i den svenske hovedstaden, bare et steinkast fra Sergels Torg, og tar sikte på å være en plass full av energi. Her skal urbane uttrykk og naturens preg smeltes sammen til et kreativt og sosialt miljø, hvor luksus ikke handler om kvadratmeter, men om generøsitet, samvær, inspirasjon og opplevelser. Hotellets personale har ermene fulle av tips til hvordan du best kan nyte byen, og gjesterommene spenner fra små, smarte krypinn, til rom som kan kobles sammen for større grupper og suiter med storslått utsikt over Stockholm. På plass finnes også restaurant, bar og gym, imens de tradisjonelle konferanserommene erstattes av personlige rom med plass til møter, arrangement, musikk, film, mat, samtaler og mingel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *