SAS introduserer billige gruppereiser for ungdom

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS fortsetter å utvikle og forbedre sitt tilbud for reisende og gjøre det enklere og billigere for de unge som ønsker å reise i en større gruppe til destinasjoner innen Skandinavia og Europa. Prisene på det nye ungdomskonseptet er opptil 35 prosent lavere enn de normale gruppereisene. 

I dag lanserer SAS et nytt gruppereisekonsept for unge reisende. Det nye gruppereise-konseptet er et komplement til det populære SAS Ungdom. Det nye konseptet henvender seg til de under 26 år som reiser i større grupper på minst ti personer og som ikke har mulighet til eller ønsker å booke SAS ungdomsbilletter.

–  Vi arbeider hele tiden med å utvikle og forbedre tilbudet til våre reisende og det gjelder også de unge reisende. SAS Ungdom er et populært og etterspurt produkt. Derfor er vi nå glade for å kunne tilby de unge et konsept der større grupper kan reise sammen til en lavere pris, men med samme SAS-fordeler, sier Stephanie Smitt Lindberg, sjef for produkt og kundelojalitet i SAS.

Gruppereiser for ungdom

Prisene på ungdomsbillettene er opptil 35 prosent lavere enn de normale gruppeprisene. Samtidig kan 20 prosent av de reisende være voksne over 26 år. Det gjør det nye konseptet spesielt attraktivt for blant annet skoler, idrettslag og ungdomsforeninger, eksempelvis ved skoleutflukter og språkreiser.

De nye ungdomsbillettene inkluderer setevalg, slik at de reisende kan sitte sammen i flyet, EuroBonus-poeng og en innsjekket bagasje. I tillegg er det mulig å forhåndsbestille mat og kjøpe ekstra bagasje.

Billetter kan bookes fra 25. januar 2017. Reiseperioden starter 25. januar 2017 og gjelder billetter for reiser innen Europa og Skandinavia.

Gruppeungdomsbillettene kan bestilles via reisebyråer eller via SAS sin hjemmeside på www.sas.se/ungdom der man også kan lese mer om det nye gruppereiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *