Eivind Roald slutter i SAS

Eivind Roald slutter i SAS

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Executive Vice President and Head of SAS Growth Initiative, Eivind Roald, har besluttet å slutte i selskapet etter seks år. Han neste jobb er i Altor Equity Partners som en Industrial Advisor.

Eivind Roald begynte i SAS i 2012 som EVP Sales and Marketing. I 2014 gikk han inn i rollen som Chief Commercial Officer, en posisjon han hadde frem til juli 2017. Han ble da utnevnt til Head of SAS Growth Initiative, med hovedansvar for å videreutvikle EuroBonus, etablere nye inntektsstrømmer, og for ytterligere å forsterke kundelojaliteten.

Konsernsjef Rickard Gustafson i SAS sier at:

Eivind Roald har vært sentral i omstillingen som har gjort SAS til et førstevalg for Skandinavias frekvente reisende. Han har virkeliggjort vår visjon ‘to make life easier for Scandinavia´s frequent travelers’. Eivind er en ‘true traveler’ med et tydelig kundefokus, er full av energi, og har en entreprenørinnstilling som har banet vei mot den sterke posisjonen som SAS har fått blant Skandinavias frekvente reisende. Jeg vil personlig takke Eivind for hans sterke engasjement og uvurderlige bidrag for SAS i løpet av de seks årene han har vært i SAS’ toppledelse. Jeg beklager at Eivind har bestemt seg for å slutte i SAS, men respekterer hans valg, og ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Eivind Roald forlater SAS i slutten av november 2017. SAS CEO Rickard Gustafson vil inntil videre inneha ansvaret for SAS Growth Initiative. Programmet er en viktig del av SAS’ planlagte vekst i årene fremover.

Les også: Få tilgang til et globalt Wi-Fi-nettverk med SAS

Eivind sier selv følgende om sin karriere i SAS:

Jeg er ydmyk og stolt av å se resultatene fra hardt arbeid som vi sammen har oppnådd i løpet av de siste seks årene. Vi har forandret selskapet, utviklet og styrket SAS’ varemerke. I dag er SAS det mest foretrukne flyselskapet i Skandinavia. Med mer enn 5.3 millioner EuroBonus medlemmer så har vi fordoblet medlemsmassen, og etablert en lojal og lønnsom kundegruppe. Jeg ønsker mitt team og alle ansatte i SAS alt godt og lykke til i årene fremover.

Kilde: Pressemelding fra SAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *