Få tilgang til et globalt Wi-Fi-nettverk med SAS

Få tilgang til et globalt Wi-Fi-nettverk med SAS

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS blir det første flyselskapet til å tilby månedlig abonnement til iPass’ globale WiFi-nettverk. Snart kan du i tillegg tjene Eurobonuspoeng på medlemskapet

iPass, en ledende leverandør av global mobiltilkobling, annonserte nylig at de har utvidet sitt partnerskap med Scandinavian Airlines. Det er første gang et flyselskap tilbyr kundene sine å kjøpe månedlig tilgang til iPass’ globale Wi-Fi-nettverk som en frittstående tjeneste. Kundene får ubegrenset tilgang til millioner av Wi-Fi-hotspots på steder som flyplasser, hoteller, kafeer, restauranter og mer over hele verden.

For å kunne tilby denne tjenesten samarbeider iPass med det nederlandske teleselskapet Teleena. De administrerer serviceoppsettet og serviceleveransen for alle kunder på iPass-nettverket.

I de kommende månedene vil partnerskapet bli utvidet, slik at de over 5 millioner SAS EuroBonus lojalitetsmedlemmene tjener poeng på kjøp av Wi-Fi-tilkobling.

Ny nordmann inn i markedsteamet

Didrik Fjeldstad
Didrik Fjeldstad Foto: SAS

Norske Didrik Fjeldstad startet som direktør for merkevareutvikling og markedsføring i SAS for like over et år siden. Fjeldstad overtar ansvaret for den videre utviklingen av SAS merkevare. Han har følgende å si om det nye samarbeidet:

Vi vet allerede verdien av å tilby global Wi-Fi-tilkobling til våre ansatte. Gjennom samarbeidet med iPass og Teleena, er vi glade for å være det første flyselskapet til å tilby kundene ubegrenset global Wi-Fi, slik at de kan holde kontakten uten store roamingregninger. Tiden er viktig for våre reisende, og vi fortsetter å finne løsninger som gjør reisen enklere for våre reisende. Vi ser frem til å utvide tilbudet av tjenestene til andre kundesegmenter i de kommende månedene.

Nederlandske Timo Smit, grunnlegger og administrerende direktør i Teleena, er tydelig stolt av samarbeidet med SAS:

Vi er glade for å ha utvidet vårt partnerskap med iPass og SAS. Ingen flyselskap har tilbudt en slik tjeneste før, så dette er et spennende og unikt prosjekt å være en del av. iPass og SAS trengte en partner som de kunne stole på at gjennomførte den sømløse utrullingen av den nye tjenesten til SAS’ globale kundebase. Og det passer perfekt for vårt oppdrag å koble alt og alle sammen, alltid og overalt.

SAS tok selv i bruk iPass sine tjenester da de delte ut iPader til kabinpersonalet for å holde roamingkostnadene nede. Nå tilbyr de altså det samme produktet til sine passasjerer. Administrerende direktør i iPass, Gary Griffiths, er plasserer SAS foran konkurrentene sine etter annonseringen:

SAS tar et spennende skritt i å bli det første flyselskapet som tilbyr en global tilkobling til sine kunder, og vi håper det ikke kommer til å bli det siste. Internett-tilkobling er blitt en annen viktig tjeneste som kreves av reisende, akkurat som bilutleie og overnatting, og det kan bli en viktig ny inntektsstrøm og konkurransedyktig differensier i dette svært omstridte markedet. SAS kommer ut foran sine konkurrenter ved at forretnings- og fritidsreisende kan holde seg tilkoblet.

Les også: Hvordan er en dag på jobben for kabinpersonalet i SAS

Priser

For å opprette et medlemskap går du inn på businessclasswifi.com og velger hvilket land. Prisen per måned er 199 NOK, 189 SEK, 169 DKK eller 19,95 EUR avhengig av hvor holder til. På registreringssiden finner du et eget felt for Eurobonusnummer, men det er fortsatt usikkert hvor mange poeng man får.

Vi arbeider hardt på dette, men har foreløpig ingen lanseringsdato. Vår forventing er 2018, forteller Didrik Fjeldstad til InsideFlyer.

Tjenesten er tilgjengelig umiddelbart og er også tilgjengelig for kjøp av alle, enten de er på reise med flyselskapet eller ikke.

Om iPass

iPass er en ledende global internettleverandør som tilbyr enkel, sikker og alltid trådløs Wi-Fi-tilgang på alle mobile enheter. iPass-skybaserte tjenester bygger på en SaaS-plattform (Software-As-a-Service), og holder kundene tilkoblet ved å tilby ubegrenset Wi-Fi-tilkobling på ubegrensede enheter. iPass er verdens største Wi-Fi-nettverk, med over 62 millioner hotspots i mer enn 180 land og territorier hvor iPass-kunder har koblet seg vellykket til flyplasser, hoteller, togstasjoner, konferansesentre, utendørs arenaer, inflight og mer. Med patenterte teknologier tar iPass SmartConnect ™ -plattformen gjetning ut av Wi-Fi, som automatisk kobler kunder til det beste hotspotet for deres behov. Kunder laster bare ned iPass SmartConnect-appen for å oppleve ubegrenset, overalt og usynlig Wi-Fi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *