Storbyer i Europa på salg

Storbyer i Europa på salg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det går ikke mange dagene mellom hver gang SAS har et salg og denne gangen er det gode priser til en rekke storbyer i Europa

Kunne du tenkt deg et avbrekk fra hverdagen med reise ut i Europa? Denne uken har SAS flere storbyer i Europa på salg. Hva med en romantisk helgetur til Paris? En avslappende spaferie i Gdansk? Eller en fotballtur til London? Mulighetene er mange. Frem til og med mandag 13. november kan du booke en reise til London, Paris, Hamburg, Zürich, Gdansk eller Roma.

Prisene starter på 349,- en vei. De laveste prisene finner du i Go Light som ikke gir deg bagasje, men fortsatt statusfordeler og opptjening av Eurobonuspoeng. Trenger du å sjekke inn en koffert starter prisene på 469,-.

Husk at du med Eurobonus sølv-, gull- eller diamantstatus alltid kan ha med deg henholdsvis ett og to kolli også på de billigste Go Light-billettene.

I tillegg til Oslo gjelder salget fra følgende byer: Alta, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Stavanger, Trondheim, Tromsø og Ålesund.

Billettene kjøper du på SAS sine nettsider.

Betingelser

Billettene må bestilles innen midnatt mandag 13. november 2017.

Reiseperioden er fra 1. januar til 31. mai 2018

SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

Husk at du alltid opptjener EuroBonus grunnpoeng når du flyr med SAS. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller 10-20 ekstrapoeng per 100 kroner med SAS American Express.

God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *