Carlson Rezidor satser på Maldivene med Radisson Blu Resort Maldives

Radisson Blu Resort Maldives

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du poeng liggende i Club Carlson som du ikke vet hva du skal bruke til? Kanskje får du sjansen nå, når Carlson Rezidor åpner Radisson Blu Resort Maldives.

Carlson Rezidor Hotel Group, en av verdens største hotellselskaper, offentlige gjorde nylig planene for Radisson Blu Resort Maldives. Hotellet skal utvikles i samarbeid med eiendomsselskapet Chang Hua Holdings. Åpningen skal skje første kvartal 2019 og vil være en av de største lanseringene i Maldivene i denne perioden.

Beliggenhet

Raddisson Blu Resort Maldives vil ligge på den sørlige delen av Alifu Dhaalu-atollen, ca. 105 kilometer fra Male International Airport. Fra flyplassen er det rundt 30 minutter reisetid med sjøfly. Du kan også fly innenriks til Maamigili Airport og reise videre til hotellet med båt. Anlegget har 128 villaer, inkludert familievillaer og eksklusive villaer over vannet. Her forenes moderne design med  ekte maldivisk resortopplevelse og fantastisk utsikt over det indiske hav.

Blant en av verdens mest spektakulære korallrev kan hotellets førsteklasses vannsport- og dykkesenter by gjestene på masse adrenalinfylt action. For de som ønsker å ta det litt mer ro vil yogapaviljongen og spaavdelingen gi avslapping og velvære i rolige omgivelser på øya. Øyas barer og restauranter skal dessuten kunne tilfredsstille de mest kresne av ganer med unike matretter og opplevelser.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Høye ambisjoner

– Som et internasjonalt varemerke innen reiseliv skal Radisson Blu Resort Maldives tilby det internasjonale fritidsmarkedet et bredt spekter av innovative og designledede produkter og tjenester. Med Radisson Blu sin «Yes I Can»-servicefilosofi skal vi levere ekte og relevante reiseopplevelser for våre gjester, sier Thomas Hagemann, vice president, Future Openings and Special Projects, Asia Pacific, Carlson Rezidor Hotel Group i en pressemelding. – Carlson Reizdor Hotel Group fortsetter veksten i Asia og vi er stolte av å ekspandere til Maldivene med et ikonisk Radisson Blu resort.

– Vi har høye forventninger til vårt første hotellprosjekt på Maldivene og er sikre på at det kommer til å bli en suksess. Vi har valgt å samarbeide Carlson Rezidor fordi vi har tillit til deres kompetanse og ledelsesevner. Vi er sikre på at merkevaren Radisson Blu vil være med på å posisjonere oss riktig i markedet og gi inspirerende opplevelser for våre gjester, sier Li Fei Chang, administrerende direktør i Chang Hua Holdings.

Radisson Blu og Carlson Rezidor

Radisson Blu eies av Carlson Rezidor Hotel Group. Hotellkjeden har mer enn 398 hoteller i drift eller under utviklingen verden over. Radisson Blu-hotellene finnes ofte sentralt beliggende i større byer, ved større flyplasser og feriedestinasjoner over hele verden.

Carlson Rezidors har 117 hoteller i porteføljen i Asia-Stillehavet-regionen, hvorav 51 av disse er Radisson Blu-hoteller. Carlson Rezidor har også ytterligere 78 hoteller under planlegging eller oppføring i regionen.

Hvis du ønsker å vite mer om Club Carlson, Carlson Rezidors lojalitetsprogram, kan du lese vår guide til Club Carlson eller noen av de mange artiklene vi har skrevet om Club Carlson.

Kilde: Pressemelding fra Carlson Rezidor Hotel Group

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *