Book sommerferie hos Radisson Hotels og få 25% rabatt

Look Ahead. Book Ahead. Kampanje fra Radisson med 25% rabatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Planlegger du sommerferie i Europa, Afrika eller Midt-Østen? Under kampanjen «Look Ahead. Book Ahead.» kan du få opptil 25% rabatt på hotelloppholdet om du booker hos Radisson Hotels før 12. mai.

Radisson Hotels har hoteller over hele verden, men er i de nordiske landene mest kjent for merkene Radisson Blu og Park Inn by Radisson. Radisson Rewards-programmet er et populært lojalitetsprogram blant våre lesere som reiser mye i både inn- og utland.

Hormuz Grand, Muscat A Radisson Collection Hotel
Hormuz Grand, Muscat A Radisson Collection Hotel. Foto: Radisson Hotel Group

Look Ahead. Book Ahead.

Legger du årets sommerferie til Europa, Midt-Østen eller Afrika har Radisson Hotels akkurat nå en kampanje hvor du får inntil 20% rabatt på veiledende pris. Er du medlem av lojalitetsprogrammet Radisson Rewards får du opptil 25% rabatt.

Tilbudet gjelder for merkene Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Radisson og Park Inn by Radisson.

Reiseperioden er fra 14. juni til 31. august for hoteller i Danmark, Estland, Finland, Island, Latvia, Litauen, Norge og Sverige. For andre land er reiseperioden 1. juli til 31. august.

Du finner mer informasjon om deltagende hoteller og fullstendige betingelser for kampanjen på Radisson Rewards sine nettsider.

Hvor billig er det egentlig?

Det er verdt å merke seg at rabatten gis på «retail rate» eller det som ofte kalles «Best available rate». Mens Best available rate gir fleksible reservasjoner, har du ingen mulighet til å avbestille reserversjoner gjort til på denne kampanjen.

Det blir derfor mer naturlig å sammenligne tilbudsprisene med Prepaid – Members only. Den faktiske rabatten vil dermed være lavere enn 25%. Det betyr imidlertid ikke at dette er et dårlig tilbud. Vi har gjort noen søk på tilfeldige hoteller og datoer, og finner reelle prisavslag på mellom 10% og 15%.

Du finner flere nyheter og tester av Radisson Hotels i arkivet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *