Star Alliance har pusset opp loungen på Paris Charles de Gaulle

Star Alliance-loungen på Paris Charles de Gaulle

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Star Alliance er offisielt ferdige med å pusse opp loungen på Paris Charles de Gaulle-flyplassen (CDG). Den 980 kvadratmeter store loungen har sitteplasser for mer enn 220 gjester og er innredet i parisisk design og arkitektur.

Loungen er tilgjengelig for reisende i first og business class, og Star Alliance Gold-medlemmer som reiser fra Paris Charles de Gaulle Terminal 1. For å komme til loungen må du gjennom passkontrollen og tilbudet er tiltenkt reisende som skal ut av Schengen-området.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Panoramautsikt fra øverste etasje

Star Alliance har hatt egen lounge på flyplassen siden 2008. Den ligger på det høyeste punktet i terminalbygningen på 11. og 12. etasje, og tilbyr panoramautsikt over flyplassområdet fra øverste etasje. Lounge er åpen fra kl. 05:30 om morgenen til kl. 22:00 på kvelden, avhengig av rutetider.

Loungen har et rikt utvalg av mat og drikke, og andre fasiliteter reisende har behov før flyturen. Et kreativt trekk med denne loungen er et utendørs hageområde, inspirert av de grønne områdene i Paris.

Star Alliance-loungen på Paris Charles de Gaulle

– Den nyrenoverte Star Alliance-loungen på Paris Charles de Gaulle er en del av vår strategi for å gjøre reisen bedre for våre kunder. Vi gleder oss over å kunne tilby våre passasjerer som reiser fra eller gjennom Paris enestående gjestfrihet i omgivelser hvor de kan lene seg tilbake, slappe av og nyte reisen, sier Christian Dräger, VP Customer Experience i Star Alliance.

Loungen har også et område som er eksklusivt for reisende i første klasse flygninger med Air China, Singapore Airlines og Thai Airways.

Rikelig med stikkontaker

Begge etasjene har komfortable og rolige omgivelser for å jobbe i, med gratis tilgang til WiFi. Under ombyggingen ble det lagt ekstra vekt på å øke antallet strømuttak betydelig, slik at gjestene kan lade både PC, telefon og nettbrett. Loungen tilbyr også dusjfasiliteter, moderne TV-skjermer og et stort utvalg internasjonale aviser og magasiner.

Star Alliance-loungen på Paris Charles de Gaulle

Star Alliance har totalt åtte lounger som alliansen selv driver på vegne av sine medlemmer. De andre loungen ligger på flyplassene i Amsterdam(AMS), Buenos Aires(EZE), Los Angeles(LAX), Nagoya(NGO), Rio de Janeiro(GIG), Roma(FCO) og Sao Paulo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *