British Airways First Class til Seychellene – priser fra 23 042,-

Seychellene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er akkurat nå mulig å sikre seg litt rimeligere billetter med British Airways First Class til Seychellene. British Airways First Class blir av mange betegnet som et godt business class-produkt, men det er fortsatt første klasse. Det er også en grei mulighet til å opptjene Tier Points

Prisene gjelder British Airways First Class med avreise fra London og andre utvalgte flyplasser i Storbritannia, til Seychellene (SEZ). Dette skulle gjøre posisjoneringen ganske enkel for de fleste av oss. Tilbudet ser ut til å gjelde fram til 21. mai 2019. Reiseperioden er fra juni 2019 til september 2019, og desember 2019 til mars 2020.

Du må ha et opphold på syv dager eller mer for å få de aller beste prisene. Billig er det kanskje ikke, men vil du teste first class er ikke prisene langt over det du normalt ville måtte betale i business class.

Priser og tilgjengelighet

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Det kan hende at det finnes enda mer å velge enn hva vi har funnet her.

British Airways First Class til Seychellene. Skjermdump fra Momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Merk at denne ruten bare har to ukentlige avganger. I tillegg flys den med Boeing 787 Dreamliner som kun har åtte seter i First Class. Tilgjengeligheten er så som så i enkelte perioder, men fra desember og utover ser det ganske greit ut.

Bonuspoeng

Billettene bookes i bookingklasse A. En reise til Seychellene fra London vil gi deg 420 Tier Points i British Airways Executive Club. Med 420 TP nærmer du deg silver Silver eller en tredjedel av poengene du trenger for å nå gull. Klarer du å finne ruter med flere stopp på veien vanker det flere Tier Points. Du får Avios tilsvarende 250% av distansen du flyr i miles. Eventuell posisjonering kan også gi deg noen ekstra Avios og Tier Points.

Kreditering til Alaska Airlines Milage Plan er også et godt valg. Her vil British Airways First Class gi deg 450% opptjening av distansen du flyr i Miles. Siden Alaska Milage Plan lar deg booke premiumbilletter hos flere andre flyselskap, kan dette også være en god deal.

British Airways First Class

British Airways First Class kan ha opptil 14 seter i kabinen og blir av mange litt spøkefullt kalt «verdens beste business class». First Class på Boeing 787 har imidlertid kun åtte seter i first class og oppleves nok kanskje som litt mer eksklusivt.

British Airways First Class

Vi har tidligere testet British Airways First Class både i Boeing 777 og Boeing 747, samt loungene i London og New York. Selv om det kanskje ikke er det beste som finnes, hadde vi det ganske fint både på bakken og i lufta.

Nå har du i alle fall muligheten til å prøve, uten å måtte selge huset først.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset.

Foto: Walkerssk / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *