Guide til Club Carlson

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Club Carlson er lojalitetsprogrammet til The Rezidor Hotel Group som står bak disse hotellene:

Club Carlson hotels

 

I tillegg til disse kommer det to nye hotellkjeder snart: Radisson Red og Quorvus Collection. Disse kan du lese om her.

Det er over 1.100 hoteller i denne gruppen, spredt over hele verden. De fleste av hotellene ligger i Europa, blant annet i Skandinavia, noe som gjør Club Carlson til et attraktivt program for nordmenn. Club Carlson har fire statusnivåer: Red, Silver, Gold og Conciege. La oss se på hvilke fordeler de forskjellige statusnivåene gir:

Fordeler

For mer informasjon om fordelene kan du klikke her.

Når du oppnår Gold eller Concierge, kan du også nyte godt av enda en super fordel: Bo to netter og betal for én, eller bo fire netter og betal for to! Denne fordelen gjelder for opphold i helger, dersom det er tilgjengelig. For eksempel kan du overnatte onsdag og torsdag, og få fredag og lørdag gratis, eller overnatte torsdag og fredag, og få lørdag og søndag gratis. For mer informasjon om disse fordelene, klikk her: 2 for 1 / 4 for 2.

Hvordan kan Club Carlson-poengene brukes?

For å løse inn poengene sine i bonusovernattinger koster det fra 9.000 til 70.000 poeng per natt avhengig av hotellkategori. Det finnes syv kategorier:

Cat

Du kan finne ut hvilke hoteller som tilhører hvilke kategorier ved å klikke her.

Club Carlson gir deg også muligheten til å bestille rom med en kombinasjon av bonuspoeng og penger, etter denne tabellen:

p+c

 Mer informasjon om vilkår og betingelser her.

Her er et priseksempel med poeng + kontanter:

Eksempel

 

Lønner det seg å bruke poeng + kontanter? Hvis du har mange opptjente poeng som uansett skal brukes, kan det være en god idé å bruke poeng + kontanter. Legg merke til at laveste pris i eksempelet over må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes, mens bruk av poeng + kontanter kan avbestilles. Club Carlson lar deg også kjøpe inntil 40.000 poeng per år til 7 USD per 1.000 poeng. Dersom 1.000 poeng verdsettes til 7 USD, blir summen i eksempelet over (15 x 7) + 131,40 = 236,4 USD. Det lønner seg altså ikke å kjøpe poeng til dette formålet.

Club Carlson har ofte kampanjer som gjør at man kan opptjene flere bonuspoeng enn vanlig. Et par eksempler på slike kampanjer er «bo tre netter og tjen 38.000 poeng» og «tjen opp til 25.000 poeng med Club Carlson«.

Søk gjerne på «Club Carlson» på Bonusfeber.no for å finne en oversikt over nye og gamle tilbud samt hotelltester. Husk å like oss på Facebook for å bli varslet om kampanjer og tilbud.

Dersom du ennå ikke er med i Club Carlson, kan du melde deg inn her.

Diskutér erfaringer med Club Carlson i vårt forum.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *