Radisson Red kommer til Tallinn, Estland

Radisson Red Tallinn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Radisson Hotel Group fortsetter å ekspandere med sitt Radisson RED varemerke, som først og fremst henvender seg til unge reisende. Hotellkjeden har annonsert nok et hotell, denne gangen i Estlands hovedstads Tallinn, som allerede huser både Park Inn by Radisson og Radisson Blu. Du må imidlertid vente til 2023.

Den estiske hovedstaden Tallinn blir et stadig mer populært reisemål blant reisende over hele verden. Byen som er kjent for et rikt kulturliv og en av Europas best bevarte historiske bydeler, hadde i fjor nesten fem millioner besøkende.

Radisson RED Brussels
Radisson REDs fargerike profil skal appelere til unge reisende. Foto: Radisson RED Brussels

– Vi er veldig glade over å kunne annonsere vårt femte hotell i denne byen. Med denne avtalen introduserer vi vårt nye varemerke Radisson RED i alle de tre baltiske hovedstedene, sier konserndirektør i Radisson Hotel Group, Elie Younes. Vårt nye Radisson RED-hotell vil ligge i Telliskivi-distriktet, som er kjent som et levende og moderne område av byen, passer perfekt for Radisson RED.

Tallinns kreative sentrum

Det nye bygget som skal huse Radisson RED Tallinn med sine 150 rom, får også flere andre funksjoner, blant annet kontorer og co-work. Selve hotellet skal også tilby Radisson REDs eget restaurantkonsept Oui Bar & Kitchen, Sky Bar, møterom og treningssenter.

Beliggenheten er midt i blinken for internasjonale reisende, bare 6,5 kilometer fra flyplassen. Med jernbanestasjonen som en av sine nærmeste naboer vil det også bli enkelte å ta seg rundt med tog.

Gamlebyen i Tallinn, Estland
Tallinns historiske bydel. Foto: 680451 / Pixabay 

Telliskivi-distriktet er et lagerdistrikt som grenser som Tallinns historiske bydel. Distriktet er kjent som Tallinns kreative sentrum med kunstgallerier, motebutikker, IT start-ups, barer og restauranter. Gamlebyen ligger i fem minutters gangavstand fra hotellet.

Norge får sitt første Radisson RED på Økern Portal i 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *