Norges første Radisson RED & Radisson hotell har landet på Oslo Lufthavn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norges første Radisson RED & Radisson hotell har landet på Oslo Lufthavn. Åpningen av dual-brand hotellet blir det største på flyplassen, med mer enn 500 rom og et helt nytt konferansesenter. Hotellet ligger kun et par minutters spasertur fra terminalene.

Radisson RED Oslo Airport vil tilby gjester både den nye Radisson RED-opplevelsen og det nye Radisson-konseptet i hotell. Radisson RED-merkevaren tilbyr en leken vri på det alminnelige hotelloppholdet med en kreativ og urban atmosfære, et enestående design med frekke røde elementer og med spennende fotografikunst på veggene. Radisson-merkevaren byr på et moderne, skandinavisk design preget av lyse trematerialer, naturlige varme fargetoner, samt gjennomtenkte og harmoniske detaljer.

Radisson RED Oslo Airport delen av hotellet har et modig og levende uttrykk som vil tiltrekke seg en trendbevisst målgruppe og tilby 214 urbane gjesterom med luksuriøse detaljer, on-demand-tjenester og et trendy loungeområde designet for både arbeid og fritid.

Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport vil på den andre siden by på 300 rom med myke, nøytrale toner, naturlige materialer og harmonisk design inspirert av den skandinaviske livsstilen. Begge hotellenes rom har utsikt over flyplassens rullebane, er av høy kvalitet og standard som vil gjøre hvert opphold til en opplevelse.

En smak av norsk kulturarv

I hotellets hjerte vil gjestene finne GAMO, den lekre og livlige restauranten og baren i loungeområdet. Et perfekt samlingspunkt for kolleger, forretningspartnere eller venner, til frokost, lunsj, middag eller for å ta en lokalt brygget øl i loungen.

GAMO, den lekre og livlige restauranten og baren i loungeområdet. Foto: Radisson/PR

Menyen består av internasjonale favoritter med en vri mot norsk kulturarv. Kokkene legger mye ære i å skaffe de beste lokale råvarene for å kunne gi gjestene en smak av ekte nordisk smaker og gjestfrihet.

Signaturrettene med lokale råvarer inkluderer blant annet elgpølse i brioche-brød, grillet laksefilet og lokale norske oster. Menyen har også et godt tilbud til vegetarianere og veganere.

Radisson med 1250 rom totalt på Oslo Lufthavn

Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airports konferansesenter har 52 moderne møterom, inkludert styrerom, rom i forskjellige størrelser med fleksible sitteplasser, smarte designdetaljer, toppmoderne audiovisuelt utstyr og gratis, rask Wi-Fi.

Radisson RED Oslo Airport og Radisson Hotel & Conference Center Oslo Airport, Foto: Radisson/PR

Møte- og arrangementsområdet er delt inn i tre seksjoner med egne pauseområder som også kan brukes til ulike arrangementer.

Ballsalen er på hele 236 kvm med totalt 480 kvm mingleområde har en kapasitet på opptil 220 gjester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *