Finnair tar deg til varmen i vinter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter at reiselysten satte nye rekorder i påsken 2022 satser Finnair stort på å fly ferieglade nordmenn til varmen vinteren 2022/2023.

Finnair har oppdatert tilbudet for vinteren 2022-2023, med tanke på den russiske luftromsstengingen. Finnair flyr til 10 asiatiske destinasjoner,

5 amerikanske destinasjoner og 62 europeiske destinasjoner fra Helsinki-huben i løpet av vinteren.

Finnair har også direktefly til USA og Thailand fra Stockholm Arlanda.

Vi er glade for å se at reiselivet kommer seg i et raskt tempo, og vinterrutene våre dekker behovene til både fritids- og forretningsreisende,

Robert Lönnblad, sjef for Finnair i Skandinavia.

Finnairs amerikanske tilbud omfatter daglige flyvninger til flyplassen New York John F Kennedy fra Helsinki, tre ukentlige flyvninger til Los Angeles og Miami, og fire ukentlige flyvninger til Dallas Fort Worth og Chicago O’Hare. Fra Stockholm Arlanda tilbyr Finnair tre ukentlige direktefly til New York JFK, Los Angeles og Miami. Finnairs nye Premium Economy-reiseklasse og de totalt fornyede kabinene er tilgjengelige på alle avganger til og fra New York for både Helsinki og Arlanda.

Opplev Finnairs nye destinasjon

I Asia fortsetter Finnair å betjene rutene til Delhi, Singapore, Seoul og Tokyo, Narita med daglige flyvninger som kobles til Finnairs omfattende europeiske nettverk. Finnair flyr også til sin nye destinasjon Mumbai fire dager i uken, til Hong Kong 7 ganger i uken og til Shanghai en gang i uken. Feriereisende til Thailand kan nyte opptil 14 ukentlige flyvninger til Bangkok, tre ukentlige flyvninger til Phuket og to ukentlige flyvninger til Krabi. Finnair flyr også til Bangkok og Phuket fra Stockholm, Arlanda med to ukentlige flyvninger til hver destinasjon. På grunn av stengingen av russisk luftrom, fortsetter Finnair stansen av flyvninger til Tokyo Haneda, Nagoya, Osaka og Sapporo for vintersesongen.

Finske vinterdestinasjoner

Finnairs europeiske tilbud består av omtrent 60 ruter, inkludert doble daglige ruter til og fra de fleste europeiske hovedsteder. Det europeiske tilbudet dekker behovene til både fritids- og forretningsreisende. Finnair tilbyr jevne forbindelser fra Europa til sitt asiatiske og amerikanske nettverk, samt til de populære vinterdestinasjonene Ivalo, Kittilä og Rovaniemi i finske Lappland. Lappland byr på autentiske vinteropplevelser fra ski til husky-turer, og de som ønsker å fange nordlysets magi har mange muligheter for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *