Minitest: Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du layover om natten eller bor mer enn et par timer fra København, gir det mening å bestille rom på et av hotellene rundt flyplassen. På en nylig reise med avgang fra København, valgte jeg å bo på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport.

Hotellet ligger beleilig til ved Femøren Metro-stasjon, kun to stopp fra flyplassen. Selve metro-stasjonen ligger under 100 meter fra inngangen til hotellet. Du kommer kun tettere på ved å bo på Clarion rett ved siden av Terminal 3.

Lobby på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport
Foto: Radisson Hotels

Innsjekking

Resepsjonisten var vennlig og effektiv. Jeg var på rommet mitt innen fem minutter etter at jeg ankom hotellet.

Rommet

Rommet er ikke kjempestort, men for en natt eller to, fungerer det helt fint. Rommet har en smal gang med en koffertbenk, speil og noen hyller. Til venstre når du kommer inn finner du badet som inneholder toalett og en ganske romslig dusj. Som vi kjenner fra Park Inn-kjeden, er såpen både ved vasken og i dusjen en fastmontert dispenser. Dette er en del av hotellkjedens miljøtiltak for å minimere bruken av plast.

WIFI er gratis overalt på hotellet.

Fortsetter du inn i gangen møtes du av en stor og komfortabel dobbeltseng, flatskjerm-TV, en lenestol med tilhørende bord samt skrivebord med stol. Rommet er generelt utstyrt med mange stikkontakter slik at du kan lade telefon og PC og hva du ellers måtte reise med. Blant annet er det stikkontakt ved de små nattbordene på begge sider av sengen.

Rommet mitt var rent og pent, men også litt slitt i kantene.

Frokost

Hotellet tilbyr en utmerket frokost-buffet som blant annet inneholder forskjellige typer jus, nybakt brød, egg, bacon, yoghurt og pålegg med mer. Kaffen er fra automat, men smaker fortreffelig. Du kan velge mellom vanlig, svart kaffe, cappuccino, latte og andre varianter.

Konklusjon

Jeg har bodd på dette Park Inn-hotellet flere ganger tidligere og jeg vil helt klart også benytte det i fremtiden. Hvis du ser beliggenhet, pris og frokost-buffet under ett, ja, så synes jeg du får mye for pengene.

Denne anmeldelsen ble først publisert av Carl Erik Larsen for InsideFlyer.dk.

Foto: Carl Erik Larsen

Oversikt

Fordeler

+ Beliggenhet
+ Frokost
+ Pris

Ulemper

- Begynner å bli litt slitt i kantene

Service

Beliggenhet

Rom

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Jeg har bodd på dette Park Inn-hotellet flere ganger tidligere og jeg vil helt klart også benytte det i fremtiden. Hvis du ser beliggenhet, pris og frokost-buffet under ett, ja, så synes jeg du får mye for pengene.

4.1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *