Få tilgang til Al Safwa First Class Lounge som Privilege Club Platinum

Qatar Airways Al Safwa First Class Lounge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways’ Al Safwa-lounge i Doha, en av verdens mest eksklusive First Class-lounger, har akkurat blitt litt mer tilgjengelig. Nå kan nemlig passasjerer med toppstatus i lojalitetsprogrammet Privilege Club også bruke loungen.

Qatar Airways har akkurat lansert en betydelig forbedring for sine kunder med toppstatus i lojalitetsprogrammet Privilege Club. Har du billett i business class og Platinum-status får du nå benytte den spektakulære Al Safwa-loungen på din neste mellomlanding i Doha.

Qatar Airways Al Safwa First Class Lounge
Foto: Qatar Airways

En av verdens beste First Class-lounger

Det er vanskelig å ikke la seg imponere av Qatar Airways Al Safwa-lounge. Her er det ikke spart på noe, med eksklusivt design, enorm takhøyde, spa, soverom, og førsteklasses mat og drikke. Fram til nå har tilgangen vært begrenset til passasjerer i Qatar Airways First Class og betalende business class-passasjerer.

Siden Qatar Airways bare tilbyr First Class på noen få utvalgte ruter, har det som regel vært svært godt med plass i Al Safwa First Class Lounge. Flyselskapet har derfor valgt å også gi tilgang til sine beste kunder.

Fortsatt ikke for alle

Når det er sagt er det nok ingen fare for at Al Safwa-loungen blir overfylt med det første. Platinum-status i Privilege Club henger ganske høyt for de fleste av oss og du skal ha et reisemønster som ligger ganske langt over gjennomsnittet for å nå toppstatus. For de det gjelder er det imidlertid en betydelig verdiøkning for medlemskapet.

I tillegg til å være en betydelig forbedring for Plainum-medlemmer vil nok dette også frigjøre noe kapasitet i Al Mourjan Business Class Lounge, som på tross av sin enorme kapasitet kan være ganske full. For flyselskapet gir det sannsynligvis også mer mening å fire litt på kravene, enn å tilby et femstjerners loungetilbud i verdensklasse som ingen har mulighet til å benytte seg av.

Qatar Airways Al Safwa First Class Lounge

Det er viktig å merke seg at tilbudet bare gjelder reisende med toppstatus i Qatar Airways’ eget lojalitetsprogram. Har du toppstatus i Oneworld hos et annet selskap har du fortsatt ikke tilgang med en vanlig business class-billett.

Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her.

Kommentar

 1. Erik Mjøster sier

  BARE TULL
  Selv om du er Platinum member, må du ha betalt FULLPRIS businessbillett.
  Prøvde i går, hadde businessbillett rabattert, men NEI, du må ha betalt den dyreste billetten de har.
  Missvisende informasjon fra flyselskapet.
  Lurt igjen. !!!!

  • Martin Damm Laupstad sier

   Hei Erik!

   Det kan hende at du har vært uheldig og møtt betjening som ikke helt er oppdatert på den nye tilgangspolicien. Det ligger en omfattende tråd om dette på FlyerTalk og det eneste unntaket ifølge hva som er rapportert der skal være economy-billetter som er oppgradert med poeng. Selv economy oppgradert med cash skal gi tilgang til Al Safwa så lenge du er Privilege Club Platinum. Jeg har også bedt flyselskapet om å bekrefte dette.

 2. Erik Mjøster sier

  Ja, send meg melding når du får tilbakemelding om dette fra flyselskapet !
  Snakket til og med med manager, og han beklaget dårlig informasjon
  Skal virkelig få bekreftet dette i desember !!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *