Courtyard New York Manhattan/Herald Square

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Jeg ankom New York sent på kvelden fra Los Angeles på John F. Kennedy flyplassen  og jeg så frem til en natt inne på Manhattan.

Jeg ankom hotellet med taxi fra JFK-flyplassen, noe som kostet ca 70 USD pluss tips. Dette inkluderte bompasseringene. Ved hotellet ble jeg ønsket velkommen av en bellman som gledelig tok kofferten min med seg inn i heisen og opp i lobbyen som ligger i 2. etasje. Der var det ingen kø og jeg ble sjekket inn raskt og greit. Jeg ble også informert om at jeg var blitt oppgradert fra et standard rom til et større king rom i 11. etasje. Informasjon om at jeg kunne nyte godt av gratis internett ble også gitt.

"Welcome" - bildet er tatt fra inngangsdøren. Døren rett frem er inn til badet, og man kan så vidt skimte sengen inne på selve rommet.
«Welcome» – bildet er tatt fra inngangsdøren. Døren rett frem er inn til badet, og man kan så vidt skimte sengen inne på selve rommet.

Etter å ha mottatt nøklene til rommet, geleidet bellmannen meg videre opp til rommet mitt hvor han tilbød seg å bestille limosintransport ut til LaGuardia neste morgen. Dette takket jeg ja til, etter som det var meldt ganske kaldt vær, og jeg helst ville unngå å gå til Grand Central for å ta NYCAirporter-bussen. Det var ganske likt priset som vanlig yellow cab også. Som sagt, så gjort, og vi avtalte pick up klokken 08.00 neste morgen.

Larger Guest room, 1 King, City View
Larger Guest room, 1 King, City View

 

Sofa og bord
Sofa og bord

 

Kingsize seng
Kingsize seng
Arbeidspult og TV
Arbeidspult og TV

TVen var montert på veggen, med de begrensninger det medfører.

Skap med safe og ekstra puter
Skap med safe

Skapet var litt «kort» på den måten at når jeg hang opp vinterparkasen min (temperaturen krøp ned godt under -15 celciuser) så var det liksom ikke helt plass til den. Enten var skapet for kort, eller så er vinterparkasen min for lang.

Inn til badet
Inn til badet

 

Badet
Badet

Jeg setter stor pris på dusj på hotellrom, i stedet for kombiløsningen med badekar og dusj i ett. Jeg kan aldri huske å ha tatt et bad i slike kombiløsninger, og foretrekker for det meste dusj. Vannet var varmt og trykket godt. Hva mer kan man be om? Jo, kanskje en dusjhette, for oss som ikke vasker håret hver dag. Ellers var badet smakfullt innredet, med store, lyse fliser på gulvet.

Såper fra teatree, nytt bekjentskap for min del. Ren ble jeg i allefall.
Såper fra teatree, nytt bekjentskap for min del. Ren ble jeg i alle fall.
Utsikt fra rommet på kvelden
Utsikt fra rommet på kvelden
Utsikt fra rommet på morgenen. Macy's ved Herald Square, et fint sted å bruke opp penger.
Utsikt fra rommet på morgenen. Macy’s ved Herald Square, et fint sted å bruke opp penger.

Jeg endte opp med å søvne ganske raskt, antagelig før hodet rakk å treffe puta, men heldigvis etter at jeg husket å sette på alarmen på telefonen for neste morgen. Sengen var meget komfortabel og jeg fikk en god natts søvn. Det var litt dårlig støyisolert, men ikke mer enn hva man kan forvente rett ved Avenue of the Americas/6th Ave og Broadway. Særlig sirenene fra utrykningskjøretøy hørte man godt (noe som for såvidt er meningen, også.)

Rommet i sin helhet virket relativt nyoppusset. Det var ikke mange tegn på slitasje. Badet var rent og pent og bar også preg av å være av nyere dato. Alt i alt var rommet veldig bra og passe stort for en eller to på tur. Til forskjell fra andre hotell jeg har bodd på inne på Manhattan, så hadde dette rommet faktisk en grei utsikt, mot Macy’s og Herald Square.

TVen hadde et bra utvalg av kanaler, og jeg fant til og med noe som sendte fra Sotsji-OL. Internettet var gratis, på grunn av min platinumstatus hos Marriott og det funket bra på rommet og i lobbyen under mitt opphold.

Det var ikke gratis frokost, selv for platinummedlemmer. Dette ble begrunnet med at jeg bodde på en AAA-rate, og da var ikke frokost tilgjengelig. Front desk manager snakket noe om at dette ikke var et fullservice hotell. Eller noe, jeg var litt trøtt og ville egentlig bare ha kaffe. Fikk ikke med meg hele regla, men det endte opp med at jeg kjøpte meg en kaffe og yoghurt fra caféen ved lobbyen.

Beliggenheten til dette hotellet er perfekt for deg som er ute etter et sentralt hotell på Manhattan/Midtown. Metrostasjonen er like ved, og Penn station er kun noen minutter unna. Macy’s ved Herald Square, Bryant Park og Empire State Building er attraksjoner som ligger i gangavstand fra hotellet.

Utsjekk foreløp uten problemer, og som avtalt med bellmannen kvelden i forveien, stod townbilen klar på utsiden av hotellet, klar for å hente meg, presis på tiden som vi avtalte.

 

Quickfacts:
Hotell: Courtyard New York Manhattan/Herald Square
Rompris: Fra $159 + skatt per natt
Bonuspoeng opptjent / program: Marriott

Oversikt

Fordeler

Sentral beliggenhet, fint rom, behagelig seng

Ulemper

Litt støy fra gatene på rommet, ikke gratis frokost

Komfort/rom

Fasiliteter

Service

Value4Money

Overall Rating

Konklusjon

Et kort men hyggelig opphold, perfekt lokasjon sentralt i Midtown.

3.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *