Qatar Airways Business Class til Sør-Afrika og Asia fra 13 625,-

Cape Town Waterfront Table Mountain

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tilbudene fra Qatar Airways har kommet tett den siste tiden og det ser ikke ut til å være over enda. Denne kampanjen er ikke like omfattende som forrige gang, men prisene er til gjengjeld enda bedre!

Qatar Airways’ sommersalg omfatter denne gangen en rekke reisemål i økonomiklasse, men også noen svært gode tilbud i business class. Har du ikke Qmiles å bruke på den pågående Easy Deals-kampanjen, kan du i stedet kjøpe billettene til en svært gunstig pris. Vi har testet Qatar Airways business class flere ganger og er svært fornøyd med produktet de leverer.

Du kan også gjøre en stopover i Qatar på veien uten ekstra kostnad, og velge blant mant mange 4- og 5-stjerners hoteller til svært gode priser. Har du en lengre mellomlanding er det også mulig å delta på en rekke aktiviteter som sightseeing eller ørkensafari.

Tilbudene

Du finner en oversikt over alle tilbudene på Qatar Airways’ kampanjeside. Vi tar her kun for oss business class-tilbudene, som tilfeldigvis også er noen av våre favorittdestinasjoner.

Bonuspoeng

Når du flyr med Qatar Airways tjener du Qmiles og Qpoints i Qatar Airways lojalitetsprogram Privilege Club. Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Privilege Clubs Qcalculator. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her.

Qatar Airways er medlem av Oneworld-alliansen, som betyr at du også kan kreditere poengene din til for eksempel Finnair Plus eller British Airways Executive Club.

Qatar Airways Business Class

Qatar Airways ligger helt klart I toppen over de beste business class-produktene vi har testet. Spesielt om du er så heldig å få oppleve QSuites, som vi har testet tidligere på InsideFlyer. Vi testet nylig også selskapets «vanlige» business class i Airbus A350 og var på ingen måte misfornøyd.

God tur!

Forsidefoto: HPBotha / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *