Australia og New Zealand i business class fra 19 779,-

Sydney, Australia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I tillegg til sommersalget som vi skrev om i morges, har vi funnet enda flere gode tilbud fra Qatar Airways. Akkurat nå kan du nemlig reise fra Oslo til Australia eller New Zealand i Business Class for priser fra under 20 000 kroner.

Prisene er kanskje ikke ekstraordinært gode. Vi har flere ganger tidligere sett kampanjepriser fra rundt 20 000 til Australia og New Zealand med for eksempel Singapore Airlines. Det er imidlertid langt under normalpris. På de datoene vi har sjekket i de mest attraktive reiseperiodene til Australia og New Zealand er det for øyeblikket er dette det beste tilbudet du kan få.

Tilbudet ser ut til å gjelde fram søndag 21. juli. Du må ha et opphold på minimum tre dager og være borte mellom lørdag og søndag for å få de beste prisene. Reiseperiode er ut mai 2020.

Tilbudet

Vi har funnet de beste prisene med Google Flights og Momondo. Det kan være noen kroner å spare på å velge Stockholm Arlanda som avreiseflyplass. Hvis du uansett ikke har Oslo lufthavn som din nærmeste flyplass eller enkelt kan posisjonere deg til Stockholm kan det være lurt å sjekke denne muligheten.

Oslo til Perth, Australia i Qatar Airways Business Class
Skjermdump fra momondo.no
 
Destinasjon
Fra
Oslo
Fra
Stockholm
Perth, AustraliaFra kr. 19 779,-Fra kr. 20 524,-
Sydney, AustraliaFra kr. 21 994,-Fra kr. 20 835,-
Melbourne, AustraliaFra kr. 20 893,-Fra kr. 22 020,-
Auckland, New ZealandFra kr. 22 415,-Fra kr. 21 412,-

Du kan også gjøre en stopover i Qatar på veien uten ekstra kostnad, og velge blant mant mange 4- og 5-stjerners hoteller til svært gode priser. Har du en lengre mellomlanding er det også mulig å delta på en rekke aktiviteter som sightseeing eller ørkensafari.

Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

Når du flyr med Qatar Airways tjener du Qmiles og Qpoints i Qatar Airways lojalitetsprogram Privilege Club. Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Privilege Clubs Qcalculator. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her.

Qatar Airways er medlem av Oneworld-alliansen, som betyr at du også kan kreditere poengene din til for eksempel Finnair Plus eller British Airways Executive Club.

Qatar Airways Business Class

Qatar Airways ligger helt klart I toppen over de beste business class-produktene vi har testet. Spesielt om du er så heldig å få oppleve QSuites, som vi har testet tidligere på InsideFlyer. Vi testet nylig også selskapets «vanlige» business class i Airbus A350 og var på ingen måte misfornøyd.

God tur!

Takk til Steffen som først publiserte dette tilbudet på InsideFlyer.de.

Forsidefoto: Aska Stha / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *