Bursdagsfeiring på The Ritz-Carlton Millenia Singapore

Badet

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vår tyske kollega Steffen har besøkt The Ritz-Carlton Millenia Singapore. Vi har oversatt anmeldelsen hans til glede for våre norske lesere.

Singapore er en av mine absolutte favorittbyer og en by jeg stadig kommer tilbake til. Jeg var i år på rundreise i Sørøst-Asia på bursdagen min og hvilken by jeg skulle legge feiringen til var dermed et enkelt valg.

Singapore har svært mange hoteller i toppklasse, noe som gjør det vanskelig å velge. Det var desto hyggeligere å bli invitert til Ritz-Carlton Millenia Singapore. Dette er helt klart et av Singapores beste hoteller og har sannsynligvis byens beste utsikt over Marina Bay.

Bursdagsfeiring med utsikt

Med beliggenhet i hjertet av den berømte Marina Bay, ligger Ritz-Carlton Millenia Singapore i gangavstand fra noen av de mest populære severdighetene i Singapore. Like i nærheten finner du Singapore Flyer, Marina Bay Sands, Gardens by the Bay og Merlion Park. Det tar cirka 30 minutter med taxi fra flyplassen.

The Ritz Carlton Millenia Singapore Lobby

Jeg ankom hotellet på ettermiddagen og ble tatt varmt imot av personalet. Allerede i lobbyen legger man merke til hotellets unike kunstsamling. Ritz-Carlton Millenia Singapore har mer enn 4 200 verker utstilt fra kunstnere som Frank Stella, Dale Chihuly og Andy Warhol. Som kombinert hotell og kunstgalleri tilbyr Ritz Carlton Millenia daglige omvisninger på hotellet.

Club Deluxe-rom

Under oppholdet mitt hadde jeg gleden av å få bo på et Club Deluxe-rom, som ikke bare gir meg adgang til den eksklusive Ritz-Carlton Club, men som også har en unik utsikt over Marina Bay. Rommet har et tidløst design preget av forskjellige toner av beige og lys treutførelse.

Hotellet hadde til og med husket bursdagen min! Foruten et «Happy birthday»-banner i vindet, har hotellet også sørget for frukt, en liten kake og en flaske med signaturchampagnen deres.

Deluxe Club Room

Et av høydepunktene med Club Deluxe-rommene er badekaret med Singapores beste utsikt.

Hotellets butlertjeneste sørger selvfølgelig for å fylle badekaret til det perfekte forholdet mellom vann og skum. Badet i seg selv er større enn jeg hadde forventet. I tillegg til det fantastiske badekaret, har badet også en stor takdusj og generøst med oppbevaringsplass.

The Ritz-Carlton Club

Den eksklusive Ritz-Carlton Club ligger 32. etasje. Her er det bare gjester med Club-rom eller suite som har tilgang. Ritz-Carlton Club har selvsagt også fantastisk utsikt over Marina Bay, så vindusplassene er svært ettertraktet.

En fin detalj her er tegnerommet hvor gjestene, i tråd med hotellets kunstneriske profil, selv kan tegne utsikten over Marina Bay. Det var faktisk fleste gjester som benyttet seg av dette, men siden jeg selv ikke er spesielt kunstnerisk anlagt, så overlot jeg dette til andre gjester.

tegnerom

Er det noe du ikke behøver å bekymre deg for som gjest i Ritz-Carlton Club, er det tilgang til mat og drikke. I løpet av dagen er det fem forskjellige serveringer her:

  • 06:30 – 10:30: Frokost
  • 11:30 – 14:00: Lunch
  • 14:30 – 16:30: Afternoon tea
  • 17:00 – 20:00: Middag og cocktails
  • 20:30 – 22:30: Desserter og brennevin

Du slipper å gå tørst også. Brus, mineralvann og kaffe er tilgjengelig hele dagen, i tillegg til øl, vin og to forskjellige typer Champagne. Skål!

Ritz-Carlton Club champagne

Utsikten fra Ritz-Carlton Millenia Singapore er i seg selv en god start på dagen, men en god frokost hjelper også på. Loungen har en omfattende frokostbuffet med varme og kalde retter, frukt og søte delikatesser. Egg tilberedes akkurat slik du ønsker.

Ritz-Carlton Club frokost

Middagsbuffeten er det heller ikke noe å si på. Den har en stor buffet med salater og kalde matretter, i tillegg til bemannede matstasjoner med varm mat. En av dagene under oppholdet ble det for eksempel servert en fantastisk sjømatrisotto med safran.

Ritz-Carlton Club mat og drikke

Når det er sagt er kanskje det beste med Ritz-Carlton Club å nyte solnedgangen over Marina Bay med et glass vin eller Champagne.

Servicen i Ritz-Carlton Club er perfekt, slik den er på resten av hotellet også. Personalet er vennlige, høflige og imøtekommende. Glassene rekker sjelden å bli tomme. Av andre fordeler med Club-rom på dette hotellet er gratis butlertjeneste og bruk av Club Limousine som gir gratis transport til Marina-området.

Svømmebasseng og spa

Etter en tur i Gardens by the Bay kan det være fint å slappe av i hotellets bassengområde. Basseng er overraskende stort, spesielt for et byhotell. Ikke bare er bassenget stort nok til at du faktisk kan drive seriøs svømmetrening, men området rundt bassenget er også stort nok til at det aldri føles fullt. Det er også mer enn nok solsenger til alle.

I samme etasje som svømmebassenget ligger også Ritz-Carlton Spa, som er det første La Mer-spaet i Asia. En unik tjeneste dette spaet tilbyr er behandlinger spesielt for forretningsreisende, med fokus på behandling av nakke og skuldre i 30 minutter. Spaets signaturbehandling er parmassasje akkompagnert av levende musikk av en cellist.

Mat og drikke

Foruten den eksklusive loungen har Ritz-Carlton Millenia Singapore flere andre restauranter og barer. En av disse ligger selvfølgelig ved bassenget. I første etasje finner vi Chihuly Lounge som er perfekt afternoon tea, eller enkle retter og cocktails på kvelden. Den svært stilige restauranten kan hele dagen lokke med et allsidig kjøkken og vakkert utformede sittegrupper. Liger du kantonesisk mat er du på rett sted i Restaurant Summer Pavillion, som for tredje år på rad er tildelt Michelin-stjerne.

The Ritz Carlton Millenia Singapore Restaurant

Denne artikkelen er skrevet i forbindelse med en pressetur med Ritz-Carlton Hotels & Resorts. Alle ytringer og meninger er journalistens egne.

Oversikt

Beliggenhet

Rom

Service

Fasiliteter

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Ritz Carlton Millenia Singapore er uten tvil en av de beste hotellene jeg noen gang har bodd på. Om ikke det aller beste, utsikten over Marina Bay tat i betraktning. Hvis du vil unne deg selv en unik opplevelse, anbefales dette hotellet på det varmeste. Du bar absolutt booke et Club-rom med utsikt over Marina Bay, siden den fantastisk utsikten og den eksklusive Ritz-Carlton Club er en viktig del av opplevelsen. Joda, dette er absolutt ikke noe billig hotell, men det er absolutt verdt det!

4.8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *