Overnatt og tjen 15.000 poeng hos Club Carlson

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Club Carlson har nå en kampanje hvor du kan tjene 15.000 Gold Points ved å fullføre et opphold.

Selve kampanjen er sendt ut målrettet mot kun enkelte medlemmer via e-post, men mye tyder på at alle kan registrere seg så lenge de kan URL-adressen til kampanjen.

Alt du behøver å gjøre er å registrere din Club Carlson-konto her, og så gjennomføre et opphold før den 31. januar 2018 på hvilken som helst av disse hotellkjedene:

  • Quorvus Collection
  • Radisson Blu
  • Radisson
  • Radisson RED
  • Park Plaza
  • Park Inn by Radisson
  • Country Inns & Suites by Carlson

Både Radisson Blu og Park Inn by Radisson har flere hoteller rundt om i Norge. Et kart over hotellene finnes her.


(Bilde: clubcarlson.com)

Målrettet – men tilgjengelig for alle?

Mye tyder på at selv om informasjon om kampanjen ikke er sendt ut til alle medlemmer, så kan alle melde seg på så lenge de kan URL-adressen til kampanjesiden. Følgende står i vilkårene: «register for the Promotion by using the unique URL sent to you via email».

Jeg har ikke fått noen e-post fra Club Carlson om kampanjen, men fikk registrere meg på siden ved å bruke URL-en. Kort tid etter mottok jeg en bekreftelse på e-post som fortalte at jeg var påmeldt kampanjen.

Skjermbilde av bekreftelse om påmelding sendt på e-post fra Club Carlson.

Den lille skriften

Følgende er verdt å merke seg fra vilkårene:

  • Man må ha meldt seg på kampanjen for å få bonusen. Det kan du gjøre her.
  • Du må gjennomføre et betalt opphold som kvalifiserer til opptjening av Gold Points i Club Carlsons bonusprogram på en av de deltakende hotellkjedenes hoteller. Dette betyr at for eksempel bonusovernattinger betalt med Club Carlson-poeng eller opphold bestilt gjennom sider som Hotels.com og Expedia.com ikke kvalifiserer.

Komplette vilkår og betingelser finner du nederst på kampanjesiden.

Tripple dipping

Om du tar nytte av tilbudet, er det flere måter å videre øke bonusopptjeningen fra oppholdet.

Både Radisson Blu og Park Inn gir 4,5% trumfbonus hos ViaTrumf. Ettersom at disse bestilles rett fra hotellkjedens nettsider, gjennom ViaTrumf sin portal, kvalifiserer oppholdene i utgangspunktet til opptjening av Gold Poins.

Les også: Alt du behøver å vite om Trumf og ViaTrumf

Videre kan du også tjene bonuspoeng på å betale oppholdet med kredittkort med bonusopptjening. Eksempler på kort inkluderer American Express sine kredittkort med EuroBonus-opptjening, hvor man kan få opptil 20 EuroBonus-poeng per 100 kroner brukt.

I tillegg får man også 20 Gold Points per USD brukt på hotelloppholdet som grunnopptjening hos Club Carlson, pluss eventuell tilleggsbonus fra status i lojalitetsprogrammet.

Verdi

For å tjene 15.000 Gold Points hos Club Carlson på vanlige overnattinger, må man bruke 750 USD (tilsvarer i overkant av 6000 norske kroner etter dagens kurs).

Les også: Snarvei til Club Carlson Gold Elite

Det er flere bruksområder til Gold Points, et av de mer åpenbare er hotellovernattinger. Man kan helbetale, med priser fra så lite som 7.000 Gold Points, avhengig av hvilken kategori hotellet ligger i. I Norge er det ingen hoteller lavere enn kategori fire, som koster 38.000 Gold Points for en natt. Det er også et alternativ å delbetale med Gold Points, kalt «Cash+Points» på Club Carlson sine sider.

Ønsker du å vite mer om Club Carlson eller andre lojalitetsprogrammer, så anbefaler vi å ta turen innom vårt forum. Her finner du masse nyttig informasjon, masse tips og triks og et samfunn av ivrige bonusjegere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *