Eksklusivt: SAS introduserer nye EuroBonus!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ryktene har svirret lenge, og spekulasjonene har vært mange. Høye forventninger er knyttet til oppdateringen av SAS sitt lojalitetsprogram, og nå har tiden endelig kommet. Bonusfeber.no kan med stolthet og glede fortelle at vi er de første som gir deg alle detaljene om nye EuroBonus!

Den største forandringen er introduksjonen av et nytt medlemsnivå over Gold, nemlig Diamond. Nivåene Gold og Silver består som før, mens nivået som tidligere het Basic heter nå Member.

Her er designet på de nye medlemskortene:

Nye-EB-kort

 

Hva er nytt?

En av forbedringene er at det har blitt lettere å oppnå Silver-status. Istedet for 20 enveisreiser holder det nå med kun 10. I tillegg til at Silver er lettere å oppnå, inneholder det også flere fordeler. Nå kan man nemlig som Silver-medlem benytte Fast Track i sikkerhetskontrollen, og SAS sine lounger i Skandianvia, under sommer- og juleferien. De som har gullkort kan glede seg til å kunne sjekke inn hele to kolli ekstra som bagasje, samt økt tilgjengelighet på bonusbilletter. Er man Gold-medlem kan man også gi bort et Silver-medlemskap til for eksempel en venn eller en kollega. Diamond-medlemmer får de samme fordelene som Gold-medlemmene, bortsett fra at de kan gi bort et gullmedlemskap istedet for sølv. Diamond-medlemmer vil også nyte godt av forlenget utløpsdato på sine bonuspoeng. Her er en skjematisk fremstilling som viser fordelene som hører med de forskjellige nivåene:

Benefits

Nye EuroBonus trer i kraft 1. april i år.

For en fullstendig oversikt over hvordan du kan oppnå de ulike nivåene, samt detaljer om opptjening og uttak av EuroBonus-poeng, se vår oppdaterte guide til SAS EuroBonus her.

Hva synes du?

Svarer dette til dine forventninger? Hva er dine tanker om nye EuroBonus? Bli med i diskusjonen på vårt forum her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *