5 000 EuroBonus-poeng hos Avis med SAS MasterCard

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Om du går med planer om å leie bil i sommer, kan dette tilbudet fra Avis og SAS MasterCard være verdt å merke seg. For leier i perioden 1. juni – 31. oktober 2015 får du nemlig 5 000 EuroBonus-poeng, så lenge du bestiller før utgangen av juni.

Betingelsene for å få 5 000 EuroBonus-poeng er at du benytter ditt SAS MasterCard for betaling. Tilbudet gjelder kun leier i Europa, Afrika og Midt-Østen, så det amerikanske kontinentet og Asia er derfor utelatt. Det er viktig at du bestiller leiebilen via Avis egne EuroBonus-sider som du finner på www.avisworld.com/Eurobonus/, samt at du husker å fylle inn ditt EuroBonus AWD-nummer på bestillingen. AWD er «kampanjekoden» som du finner på nettsidene til EuroBonus eller bak på medlemskortet ditt.

Vanligvis er det krav om en viss lenge på leieforholdet for å opptjene slike bonussummer, men i dette tilfellet får man altså 5 000 EuroBonus-poeng uansett lengde! Det betyr at du får 5 000 EuroBonus-poeng for å leie bil i kun én dag.

Tilbudet inkluderer i tillegg ekstrasjåfør gratis, og er gyldig for alle innehavere av SAS MasterCard i både Norge, Sverige og Danmark.

Vi har tidligere skrevet artikler om at SAS MasterCard trolig er det dårligste kortet når det kommer til opptjening av EuroBonus-poeng, men om du har kortet liggende bør du vurdere denne dealen om du likevel skal leie bil i den oppgitte perioden, da dette tilbudet fremstår som ganske godt!

Du finner komplette betingelser på Avis egne nettsider.

Les mer om hvordan du opptjener EuroBonus-poeng på kortbruk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *