Aegean med poengrabatt fra Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det greske flyselskapet Aegean har nå en kampanje kalt Happy Miles, som gir poengrabatt på en rekke destinasjoner, blant annet mellom Oslo og Athen. I tillegg har de 50% bonus på poengopptjening innenriks.

Hvorfor er dette en god nyhet? For det første begynner Aegean å fly mellom Oslo og Athen 14. juni. For det andre er det mange som har en del bonuspoeng hos Aegean, siden dette lenge var letteste vei til gullkort.

50% bonusopptjening innenriks bør også være interessant for flere, siden kravet for å opprettholde gullkortet halveres dersom man flyr minst 4 segmenter med Aegean eller Olympic, noe som lettest gjøres ved å legge til en innenriksreise når man flyr til Athen.

Det lureste man kan gjøre i bonusverdenen er å opptjene poeng når billettene er billige og/eller man får ekstra bonuspoeng, og bruke bonuspoengene når det er rabatt på bonusseter. Dersom man benyttet seg av Aegeans salg fra Oslo i april og flyr i denne kampanjeperioden, får man virkelig et Kinder-egg: Rabatt på flybilletten, bonus på opptjening (innenriks) og rabatt på uttak!

Her er betingelsene for 50% bonusopptjening innenriks:

  • Mileage accrual counts only for award miles.
  • The offer is valid for all Miles+Bonus members registered between 01.06.2015 and 30.06.2015 and for flights until 31.08.2015.
  • The offer is only valid for domestic flights.

 

Så hvor stor er poengrabatten? Den er på 30%, hvilket betyr at det nå koster 10 500 miles én vei på strekningen mellom Oslo og Athen.

A3 offer

Rabatten gjelder for flyvninger frem til 31. august, unntatt flyvninger mellom 10. og 20. august.

Her er tabellen som viser hva bonusseter koster vanligvis:

A3 redeem

Distansen mellom Oslo og Athen er i følge denne kalkulatoren 1636 miles, som må ganges med henholdsvis 8, 10 og 15 for de ulike klassene. Billigste Economy komer da på 13 000 miles én vei.

Til sammenligning koster det 25 000 miles tur/retur, eller 12 500 miles én vei, med øvrige Star Alliance-selskaper innen Europa og Nord-Afrika:

A3 uttak

10 500 miles fra Oslo til Athen er altså en grei rabatt, og en god mulighet til å tømme kontoen hos Aegean.

Klikk her for å komme til Aegean Miles+Bonus Happy Miles.

 

Hovedbilde: Aegean

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *